Travel Secrets

Trésor Hotels Book 2017: Η 3η πολυτελής έκδοση της Trésor Hotels & Resorts που θα σε "ταξιδέψει"

Trésor Hotels Book 2017: Η 3η πολυτελής έκδοση της Trésor Hotels & Resorts που θα σε

Ένας κόσμος από boutique ξενοδοχεία-θησαυρούς, ταξιδιωτικές προτάσεις και συμβουλές, γαστρονομία, spa και ιδέες για shopping, ξετυλίγεται μέσα από τις 200+ σελίδες του «Trésor Hotels Book 2017», του ολοκαίνουριου πολυτελούς λευκώματος της Trésor Hotels & Resorts.

Σε μια χρονιά ρεκόρ για τον ελληνικό τουρισμό, η Trésor Hotels & Resorts παρουσιάζει την τρίτη έκδοση του καθιερωμένου πλέον ετήσιου book της, χαρίζοντας στον αναγνώστη-ταξιδιώτη ιδέες για ποιοτικό ταξίδι και συμβάλλοντας με τον δικό της τρόπο στον εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας.

Στην ειδικά διαμορφωμένη δίγλωσση έκδοση του Trésor Hotels Book 2017, που απευθύνεται σε Έλληνες και διεθνείς ταξιδιώτες, ο αναγνώστης «ταξιδεύει» σε δημοφιλείς και ανερχόμενους ελληνικούς προορισμούς, στους οποίους έχει παρουσία η Trésor Hotels & Resorts, με τη συνοδεία πλούσιου φωτογραφικού υλικού και ξεχωριστών insider tips.

Από ορεινά spa καταφύγια σε ανεξερεύνητους τόπους της ελληνικής γης, μέχρι 5άστερα διαμάντια σε κορυφαίους νησιωτικούς προορισμούς, τα boutique ξενοδοχεία-μέλη της Trésor Hotels & Resorts, ταξινομημένα ανά προορισμό και ανά κατηγορία (boutique hotels/villas & residences), παρουσιάζονται λεπτομερώς, ταυτόχρονα με την τοποθεσία τους, τις εγκαταστάσεις τους και τις προσφερόμενες υπηρεσίες τους.

Παράλληλα, το ετήσιο λεύκωμά μας δίνει λόγους για ακόμα περισσότερα ταξίδια, μέσα από εκτενή παρουσίαση του προγράμματος πιστότητας TClub, ενημερώνοντας τον αναγνώστη για το πώς μπορεί να γίνει μέλος, να απολαμβάνει αποκλειστικά προνόμια και υπηρεσίες και να συγκεντρώνει πόντους με κάθε διανυκτέρευσή του στα ξενοδοχεία του δικτύου.

Την ίδια ώρα, στο ταξιδιωτικό λεύκωμα της φετινής χρονιάς ο αναγνώστης «επισκέπτεται» τα εστιατόρια των ξενοδοχείων της Trésor Hotels & Resorts και παίρνει ιδέες για honeymoon/ρομαντικά ταξίδια, αποδράσεις Σαββατοκύριακου, αλλά και spa breaks. 

Ανακαλύψτε το Trésor Hotels Book 2017 σε όλα τα δωμάτια των ξενοδοχείων-μελών της Trésor Hotels & Resorts ή ζητήστε μας να σας το στείλουμε, τηλεφωνώντας στο 210-8981884 ή στέλνοντας e-mail στο info@tresorhotels.com.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή