Travel Secrets

Η Trésor Hotels & Resorts στο www.newpost.gr

Η Trésor Hotels & Resorts στο www.newpost.gr

Ανακαλύπτοντας ελληνικούς θησαυρούς (φωτο)

Είτε πρόκειται για τα γραφικά νησιά και τα καταγάλανα νερά κάτω από το ζεστό καλοκαιρινό ήλιο, είτε για τις καταπράσινες διαδρομές στην ενδοχώρα όπου ποτάμια ξεπροβάλλουν μέσα  από επιβλητικές οροσειρές, η Ελλάδα  προσφέρει ένα εύρος επιλογών που δεν θα μπορούσαν να απορριφθούν ούτε από τον πλέον απαιτητικό ταξιδιώτη. 

Παραδοσιακά και συνειρμικά, η χώρα μας  παραπέμπει σε διακοπές, σε στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς. Παρότι λοιπόν αναμφίβολα η οικονομική κρίση πλήττει τα εισοδήματα και κάμπτει την επενδυτική διαθεσιμότητα, φιλόδοξα εγχειρήματα καταδεικνύουν ότι αν μη τι άλλο υπάρχει ένα σημαντικό δυναμικό σε ό,τι αφορά τον οραματισμό γύρω από το τουριστικό προϊόν της χώρας.   

Αλλαγή παραδείγματος

Η αλήθεια είναι πως στην Ελλάδα, για χρόνια, το κάλλος του φυσικού τοπίου αποτέλεσε έναν πράγοντα επανάπαυσης τόσο για την επίσημη πολιτεία όσο και για μερίδα του επιχειρηματικού κόσμου που καταπιάστηκε με την τουριστική ύλη. 

Από τη μία λοιπόν υπήρξε εφησυχασμός ως προς τη δυνατότητα του «Zorba the Greek» να προσελκύει το τουριστικό ενδιαφέρον από το εξωτερικό στο… διηνεκές, ενώ από την άλλη οι «ημέρες της ευημερίας» των παρελθόντων ετών στο εσωτερικό, επέτρεψαν σε όσους δημιουργούσαν όντως κάτι τουριστικά αξιοπρόσεκτο, να κοστολογούν τις υπηρεσίες τους με τρόπο που στην εποχή των ισχνών ελληνικών αγελάδων μοιάζει εξωπραγματικός. 

Από το κυρίαρχο δίπολο της οπισθοδρομικής πρόσληψης του τουριστικού προϊόντος και της οικονομικά απρόσιτης πολυτέλειεας, τον τελευταίο καιρό αναδεικνύονται ενέργειες που συνδυάζουν τη σύγχρονη επιχειρηματική οπτική στον κλάδο, με την καλαισθησία στις επιλογές και το ρεαλισμό στην κοστολόγηση των παρεχόμενων υπηρεσιων. Μία από αυτές είναι και η ελληνική συλλογή ανεξαρτητων boutique ξενοδοχείων Trésor Hotels & Resorts, ένα πρωτοποριακό και σύνθετο εγχείρημα στο χώρο του τουρισμού, που παρά τον ούτε ένα χρόνο ζωής του, έχει ήδη καταφέρει να σταθεί στα πόδια του και να κάνει τα πρώτα σταθερά και ελπιδοφόρα βήματά του.   

Ποιότητα προσιτή σε όλους 

Όπως προδίδει και το όνομά της, η Trésor Hotels & Resorts επιλέγει boutique ξενοδοχεία 4* και 5*, συνθέτοντας μία συλλογή από καταλύματα-θησαυρούς σε προορισμούς-στολίδια όλης της χώρας. Αν όλα αυτά ακούγονται «άπιαστο όνειρο» στην Ελλάδα της κρίσης, η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική, ίσως γιατί και η ίδια η εταιρεία είναι «παιδί της κρίσης», οπότε δεν θα μπορούσε να παρακάμψει την αντικειμενική πραγματικότητα. 

Με ξενοδοχειακές μονάδες υψηλής ποιότητας φιλοξενίας σε μοναδικούς ελληνικούς προορισμούς, όπως η Σαντορίνη, η Ίος, η Σίφνος  και η Άνδρος στις Κυκλάδες, η Λακωνία και η Κορινθία στην Πελοπόνησσο, η Ρόδος και η Αστυπάλαια στα Δωδεκάνησα κ.ά, η Trésor Hotels & Resorts θέτει στις προτεραιότητές της την επίτευξη της καλύτερης σχέσης ποιότητας-τιμής. 

Οι τόποι προορισμού στην Ελλάδα εγγυώνται από μόνοι τους την απράμιλλη φυσική ομορφιά. Η συλλογή boutique ξενοδοχείων, ήδη πρωτοποριακών ως προς την αισθητική διαμόρφωσή τους, αλλά και αναγνωρισμέων για την ποιότητα των υπηρεσιών τους, εγγυάται για την απόλαυση της εμπειρίας διαμονής.  Συνδεόμενες όλες οι μονάδες με το μίτο των κοινών αξιών που θέτουν σε πρώτο πλάνο την απόλυτη ικανοποίηση του επισκέπτη σ’ ένα περιβάλλον αισθητικής αρτιότητας και λειτουργικής πρωτοπορίας, μέσω της Trésor Hotels and Resorts καθιστούν τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους προσιτές για τους περισσότερους.   

H ολοκληρωμένη ταξιδιωτική εμπειρία σε πρώτο πλάνο 

Μέσω εξαιρετικά χρήσιμων και έγκυρων ταξιδιωτικών smart tips, συνεχούς ενημέρωσης για τα πολτιστικά και κοινωνικά δρώμενα των τόπων-προορισμών μέσω του blog της, καθώς και διάφορων άλλων… λεπτομερειών που κάνουν τη διαφορά, η Trésor Hotels & Resorts προσλαμβάνει το ταξίδι ως εμπειρία μύησης και τη διαμονή ως απόλαυση φιλοξενίας. Μάλιστα, σε μία εποχή όπου το οικονομικό άγχος αναπόφευκτα βαραίνει άπαντες, η δωρεάν εγγραφή στο «The T Club» επιτρέπει τη διασφάλιση ακόμη πιο προνομιακών τιμών για όσους αποφασίσουν να πάρουν μέρος σε αυτό το κηνύγι του τουριστικού θησαυρού. 

Οι θησαυροί είναι εκεί έξω, ας τους αναζητήσουμε!

Π.Σ.

* Δείτε το πρωταρχικό κείμενο εδώ.

Πηγή: www.newpost.gr

Από: Trésor Hotels & Resorts

 
 

επιστροφή