Travel Secrets

Συνέντευξη του ιδιοκτήτη του Orabel Suites στο Hotel & Restaurant της Boussias Communications

Συνέντευξη του ιδιοκτήτη του Orabel Suites στο Hotel & Restaurant της Boussias Communications

Της Ισαβέλλας Ζαμπετάκη

Ποια τα βασικά χαρακτηριστικά του Orabel Suites σε επίπεδο αρχιτεκτονικής και interior design; Σε τι μεταφράζεται η έννοια του art boutique hotel; Πόση έμφαση έχετε δώσει σε πράσινες τεχνολογίες;

Το Orabel Suites είναι χτισμένο σε απόλυτη αρμονία με την παραδοσιακή νησιωτική αρχιτεκτονική της Σαντορίνης. Το στοιχείο της πέτρας, που είναι χαρακτηριστικό των κυκλαδίτικων νησιών, κυριαρχεί, ενώ το εσωτερικό του design αποτελεί έναν συνδυασμό παραδοσιακών νησιωτικών στοιχείων με art αντικείμενα, όπως γλυπτά, έργα τέχνης και πίνακες. Η παρουσία σύγχρονων έργων τέχνης στο εσωτερικό των δωματίων του Orabel Suites, δικαιολογεί τον τίτλο «art hotel». Τη διακόσμηση και τη διαμόρφωση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων ανέλαβε εξ ολοκλήρου η διακοσμήτρια, ζωγράφος και γλύπτρια, Νατάσσα Νικολέτου.

Παράλληλα, το ξενοδοχείο χαρακτηρίζεται από ποιοτικές παροχές πολυτελείας, όπως τα ιδιωτικά θερμαινόμενα υδρομασάζ (Jacuzzi) σε κάθε σουίτα, το πλούσιο παραδοσιακό πρωινό με πρώτες ύλες από το μποστάνι μας αλλά και μία σειρά από ξεχωριστές δραστηριότητες που προσφέρουμε στους επισκέπτες μας. Ιδιαίτερη σημασία έχουμε δώσει και στις «πράσινες» τεχνολογίες, όπως οι αντλίες θερμότητας και τα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας. Οι σουίτες είναι επίσης εξοπλισμένες με FHD Satellite τηλεοράσεις και W-Fi internet.

Ποιο το είδος των υπηρεσιών που το διαφοροποιούν και ποιο το κοινό στο οποίο απευθύνεται;

Το κοινό στο οποίο απευθύνεται το Orabel Suites είναι αυτό που αναζητά την αίγλη και την ομορφιά της Σαντορίνης, αλλά παράλληλα επιθυμεί να ζήσει και διαφορετικές εμπειρίες κατά τις διακοπές του στο νησί.  Οι δραστηριότητες που παρέχουμε στο Orabel Suites αποτελούν το βασικό διαφοροποιό στοιχείο μας. Θέλουμε να δείξουμε στους φιλοξενούμενούς μας μια άλλη πλευρά της Σαντορίνης, διαφορετικές πτυχές της και λιγότερο δημοφιλή μέρη της, όπως, για παράδειγμα, το λιμάνι της Βλυχάδας, η Περίσσα και ο Περίβολος. Στον Περίβολο βρίσκεται άλλωστε και το ξενοδοχείο και η συγκεκριμένη πολυσύχναστη παραλία είναι ίσως και η μοναδική που προσφέρεται για θαλάσσια σπορ, μπάνιο και ψυχαγωγία.

Μαζί με τους συνεργάτες μας, δίνουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας να δοκιμάσουν ξεχωριστές δραστηριότητες, οι οποίες κάνουν την εμπειρία του νησιού μοναδική. Για πρώτη φορά στη Σαντορίνη προσφέρουμε την ευκαιρία στους επισκέπτες μας να δουν το νησί μας από ψηλά, μέσα από αερόστατο, ενώ παράλληλα, διαθέτουμε υπηρεσία ελικοπτέρου. Μπορούμε ακόμα να οργανώσουμε κρουαζιέρες, περιπάτους, ποδηλατάδες, αλλά και ξεναγήσεις σε αρχαιολογικούς χώρους.

Ποια η πρόβλεψή σας για τη φετινή σεζόν και ποια η άποψή σας για τη δυναμική της Σαντορίνης ως προορισμού;

Είναι γεγονός ότι ο τουρισμός της Σαντορίνης διαφέρει από αυτόν της υπόλοιπης Ελλάδας. Μιλώντας και με τους συνεργάτες μας, προβλέπουμε ότι η φετινή σεζόν θα είναι αρκετά θετική  για τον τουρισμό στο νησί. Οι εντυπώσεις όλων των ξενοδόχων του νησιού, καθώς και η δική μας πρόβλεψη είναι αρκετά αισιόδοξη.

Ποιος ο στόχος και οι προσδοκίες σας μέσα από την επένδυσή σας σε ένα τουριστικό κατάλυμα στη Σαντορίνη;

Σκοπός μας είναι η διαμονή στο Orabel Suites να μείνει αξέχαστη για τους επισκέπτες μας, μέσω των πολυτελών υπηρεσιών, της αυθεντικής φιλοξενίας και των ιδιαίτερων εμπειριών που προσφέρουμε. Παράλληλα, βασική μας προσδοκία είναι να προσελκύσουμε τουρίστες και στην περιοχή του Περίβολου, η οποία είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη περιοχή και η οποία μας «υπενθυμίζει» ότι Σαντορίνη δεν είναι μόνο η Καλντέρα. Στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε κάθε επιθυμία του πελάτη μας και βασική μας επιθυμία είναι να τον κάνουμε να αισθανθεί σαν να βρίσκεται στο σπίτι του και να θέλει να επιστρέψει ξανά στο νησί και το ξενοδοχείο μας.

Hotel & Restaurant

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή