Travel Secrets

Bραβείο Ελληνικού Πρωινού για το Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel and Spa

Bραβείο Ελληνικού Πρωινού για το Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel and Spa

Το  όμορφο boutique ξενοδοχείο της Trésor Hotels & Resorts, Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel and Spa, απέσπασε μια ακόμα διάκριση, το Βραβείο Ελληνικού Πρωϊνού!

Το ξενοδοχείο συμμετέχει στην πρωτοβουλία του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, με το ξεχωριστό μενού πρωινών του, το «Παραδοσιακό Ελληνικό Πρωινό», με ελληνικά, βιολογικά στην πλειονότητά τους, τοπικά προϊόντα.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έχει σαν στόχο να γνωρίσουν οι ξένοι επισκέπτες μια ακόμα πτυχή της ελληνικής γαστρονομίας, κάτι που θα βελτιώσει ακόμα περισσότερo την εμπειρία τους στη χώρα μας και θα υπογραμμίσει την διαφορετικότητα ενός ταξιδιού στην Ελλάδα από ταξίδια σε άλλες χώρες. Δίνει επίσης την δυνατότητα να θυμηθούν και οι Έλληνες πελάτες τις υπέροχες γεύσεις και τα θρεπτικά οφέλη του παραδοσιακού ελληνικού πρωινού και να βελτιώσουν έτσι σταδιακά τις διατροφικές τους συνήθειες επιστρέφοντας στις διατροφικές τους ρίζες. Αυτό  έχει σαν αποτέλεσμα  και την στήριξη των ντόπιων παραγωγών που παράγουν υψηλής ποιότητας τρόφιμα, ώστε να συνεχίσουν τη δημιουργική πορεία τους δίνοντας πνοή στην τοπική οικονομία .

Στόχος του ξενοδοχείου Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel and Spa είναι να δώσει την δυνατότητα στους επισκέπτες του ξενοδοχείου να γνωρίσουν τον άφθονο γαστρονομικό πλούτο της χώρας μας και να γευθούν στο πρωινό τους, εκλεκτά ελληνικά προϊόντα και εδέσματα που βασίζονται σε παραδοσιακές συνταγές αλλά διαθέτουν και ένα πιο δημιουργικό twist.

Ο σεφ του εστιατορίου του boutique ξενοδοχείου, μοιράστηκε μαζί μας - και εμείς μαζί σας - ένα υπέροχο, δροσερό και ιδιαίτερα ωφέλιμο για την υγεία smoothie:

Smoothie για δύο με καρπούζι

2 κουταλιές της σούπας στραγγιστό γιαούρτι

1 κουταλιά της σούπας μέλι

1 κουταλιά της σούπας φρέσκα βατόμουρα

1 μεγάλη φέτα καρπούζι

1 αχλάδι

2 σφηνάκια φρέσκο χυμό πορτοκάλι

Για την διακόσμηση 1/4 μιας φέτας καρπούζι

Photo by Marisa Churchill

 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter

Από: Αμαλία Μέη

 
 

επιστροφή