Travel Secrets

Ananti City Resort: Ρομαντική καλοκαιρινή ποδηλατοβόλτα στα Τρίκαλα

Ananti City Resort: Ρομαντική καλοκαιρινή ποδηλατοβόλτα στα Τρίκαλα

Στα Τρίκαλα οι ευθείες του κάμπου, ευνόησαν την ανάπτυξη της  χρήσης  του ποδηλάτου και πάρα πολλοί κάτοικοι τα χρησιμοποιούν για τις μετακινήσεις τους. Το Άμστερνταμ βρήκε την αδελφή πόλη του στην Ελλάδα, όσον αφορά τη χρήση του ποδηλάτου, και η εικόνα μικρών, νέων, γέρων, γυναικών και αντρών ακόμα και με γραβάτες, πάνω σε ποδήλατα, είναι πολύ συχνή.

Γι’ αυτόν λοιπόν το λόγο, το εκπληκτικό ξενοδοχείο Ananti City Resort σε συνεργασία με την Trekking Hellas δημιούργησαν ένα πακέτο αποκλειστικά για τους λάτρεις της ποδηλασίας, οι οποίοι θα μπορούν να απολαύσουν μια μοναδική ξενάγηση της πόλης των Τρικάλων.

Η βόλτα θα ξεκινάει από τη δημοτική αγορά, όπου οι επισκέπτες θα αφήνουν το αυτοκίνητό τους και θα παραλαμβάνουν τα ποδήλατά τους από τον ξεναγό. Το πέρασμα θα γίνεται εκτός των άλλων και στα πιο γραφικά σημεία της πόλης, όπως είναι το Βαρούσι, το Τζαμί, το Ασκληπιείο, καθώς και στις όχθες του Ληθαίου ποταμού.

Από τις 12 έως τις 14 Ιουνίου απολαύστε μία αξέχαστη ποδηλατοβόλτα στην πόλη των Τρικάλων και 2 διανυκτερεύσεις στο πολυτελές Ananti City Resort με 220 ευρώ.

Το πακέτο περιλαμβάνει:

  • Διαμονή 2 ημερών για δυο άτομα, στο Ananti City Resort, σε Double Room with Panoramic View
  • Πλούσιο πρωινό
  • 2ωρη ξενάγηση με ποδήλατο στην πόλη των Τρικάλων (μια φορά κατά τη διάρκεια της διαμονής), από την Trekking Δυτικής Θεσσαλίας

 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter και στο Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή