Travel Secrets

Top Secret: Τι δεν πρέπει να χάσετε όταν επισκεφτείτε το Πλειάδων Γη

Πλειάδων Γη

Ξενοδοχείο - ησυχαστήριο. Ξενοδοχείο - ορισμός της προσιτής πολυτέλειας και του μοντέρνου ύφους που σέβεται την παράδοση και συνυπάρχει αρμονικά μαζί της. Ξενοδοχείο - ιδανικός προορισμός για όλες τις εποχές του χρόνου.

Ο λόγος για το περιζήτητο Πλειάδων Γη MountainResort & Spa που συμπεριλαμβάνεται στα αγαπημένα όσων ακόμη και τα καλοκαίρια τους αναζητούν την ευχάριστη απομόνωση, την επαφή με τη φύση και την πολυτέλεια. Αν είστε από εκείνους που απλά τα θέλουν όλα, τότε πρέπει να το επισκεφτείτε μιας και εδώ πέραν των πολυτελών παροχών και ανέσεων, το βουνό και η θάλασσα βρίσκονται σχεδόν στα … πόδια σας.

Πέραν των πολυτελών σουιτών που πραγματικά θα σας κάνουν να μην θέλετε να τις αποχωριστείτε, το Πλειάδων Γη, έχει ένα "μυστικό" που πρέπει οπωσδήποτε να ανακαλύψετε κι αυτό δεν είναι άλλο από το δημοφιλέστατο spa του. 

 

Συμπεριλάβετε λοιπόν οπωσδήποτε στην διαμονή σας στο Πλειάδων Γη  Mountain Resort & Spa, μια επίσκεψη στο υπερσύγχρονο spa του. Από τα πιο πολυτελή και πλήρη Wellness Spa ορεινών resort, θα σας προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας! Η γνωριμία με το χώρο του ξεκινά με την εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα και τις ξαπλώστρες τριγύρω της να σας καλούν να ηρεμήσετε υπό τη θέα της οροσειράς Ζήρειας, πίνοντας ένα πράσινο τσάι και ακούγοντας μουσικές που ταξιδεύουν . Συνεχίστε την αναζωογονητική σας «απόδραση» με κολύμπι στην πισίνα, χαλάρωμα στο χαμάμ και το υδρομασάζκαι γνωριμία με τις ποικίλες και προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας θεραπείες. Στα highlights του, τα εκλεκτά επώνυμα προϊόντα ομορφιάς. 

 

Από: Νάντια Μασσαχού

 
 

Φωτογραφίες

επιστροφή