Travel Secrets

Το Σαββατοκύριακο ετοιμάζουμε σανίδες για Κρήτη

Το Σαββατοκύριακο ετοιμάζουμε σανίδες για Κρήτη

Ένα μοναδικό event διοργανώνεται από την Billabong στην πιο γνωστή και κοσμοπολίτικη παραλία του νομού Χανίων. Το Girls Surf Weekend, θα διαρκέσει από 31 Αυγούστου μέχρι 1 Σεπτεμβρίου, στο Beach Bar Άμμος & 'Ήλιος στην παραλία Αγίας Μαρίνας. Η Billabong για δεύτερη χρονία, διοργανώνει ένα event μόνο για κορίτσια που αγαπούν την θάλασσα. Η πρόσκληση αφορά αρχάριες και μη του είδους με γνώμονα την αγάπη για το αλμυρό νερό και τις αθλητικές δραστηριότητες.

Τα απαραίτητα για την συμμετοχή σας, μαγιο, αντηλιακό και πολύ διάθεση.

Το φεστιβάλ μόνο για κορίτσια εκτός από μαθήματα surf θα περιλαμβάνει και άλλες δραστηριότητες πάντα πλάι στο κύμα, κάτω από τον καυτό ήλιο! Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει μαθήματα Surf και Sup, Pilates, Yoga, Massage και Lifeguerd workshop. Σε όποια δραστηριότητα και αν αποφασίσετε να συμμετάσχετε οι καλύτεροι του είδους θα μοιραστούν μαζί σας τα μυστικά τους και τις γνώσεις τους. Η βραδιά θα κλείσει με ένα μεγάλο Beach party ανεβάζοντας την διάθεση στα ύψη. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση!

Για μία ακόμα φορά η Κρήτη των αντιθέσεων και των επιλογών μας εκπλήσει ευχάριστα με ένα φεστιβάλ που θα σηκώσει κύμα...

Το Σαββατοκύριακο σερφάρουμε στην Κρήτη.

Όσο για εκείνες που αναζητούν την πολυτέλεια και την χαλάρωση στην διαμονή τους, το Elounda Gulf Villas & Suites είναι η τέλεια επιλογή. Μοναδικά σχεδιασμένο με λεπτομέρειες πολυτέλειας, το αναδεικνύουν σε προορισμό για λίγους. Βουτίξτε στην πισίνα σας και απολαύστε την θέα στα σμαραγδένια νερά του Αιγαίου. Η αίσθηση ελευθερίας θα είναι εντυπωσιακή.

Για κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο +302108981884 ή online στέλνοντας mail : callcenter@tresorhotels.com

Από: Ζένια Πολυμενάκου

 
 

επιστροφή