Travel Secrets

Ebi Tempura: Γκουρμέ απολαύσεις στη Μύκονo, στο πρώτο tempura bar της Ελλάδας

Ebi Tempura: Γκουρμέ απολαύσεις στη Μύκονo, στο πρώτο tempura bar της Ελλάδας

Το εστιατόριο Ebi Tempura σας προσκαλεί στις πιο ιδιαίτερες γκουρμέ απολαύσεις στη Μύκονο, πλάι στην πισίνα του ολοκαίνουργιου ξενοδοχείου Livin Mykonos.

Αποτελώντας το πρώτο tempura bar στην Ελλάδα, το πανέμορφο ατμοσφαιρικό restaurant-bar του Livin Mykonos δημιουργήθηκε από τον ταλαντούχο chef Ahmed Ahmed, με σκοπό να μας μυήσει στη δημιουργική ιαπωνική κουζίνα με μεσογειακά twists.

Εμπνευσμένος από τη μεσογειακή και ιαπωνική κουζίνα και με βάση τοπικά, φρέσκα οργανικά προϊόντα, ο ταλαντούχος chef του Ebi Tempura ξαφνιάζει τους ουρανίσκους με τους ασυνήθιστους, γκουρμέ συνδυασμούς.

Ο ιδιοκτήτης και Head Chef Ahmed Ahmed του Ebi Tempura, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1988 και από πολύ μικρός συνειδητοποίησε την αγάπη του για τη μαγειρική. Ξεκίνησε να δουλεύει σε εστιατόρια αμέσως μετά τις σπουδές του, με ειδίκευση στη μεσογειακή, την παραδοσιακή ελληνική και τη γαλλική κουζίνα.

Η δημιουργία πιάτων με ψάρια και θαλασσινά είναι το πάθος του, ενώ θεωρεί ότι η ελευθερία του να δουλεύει το ψάρι χωρίς όρια, δημιουργώντας πιάτα με τέλεια ισορροπία σε γεύσεις και παρουσίαση, είναι το πιο ενδιαφέρον σημείο της ιαπωνικής κουζίνας.

Κάντε κράτηση και απολαύστε αξέχαστες διακοπές στη Μύκονο και το ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο Livin Mykonos.

 Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest    

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή