Travel Secrets

Κυριακάτικο brunch με θέα στον Αργοσαρωνικό στο Poseidonion Grand Hotel

Κυριακάτικο brunch με θέα στον Αργοσαρωνικό στο Poseidonion Grand Hotel

Η Κυριακή είναι σαν γιορτή ακόμα και σε περίοδο διακοπών και στο Poseidonion Grand Hotel, το εμβληματικό ξενοδοχείο των Σπετσών, γίνεται ακόμα πιο ξεχωριστή, με το πιο ιδιαίτερο brunch αποκλειστικά για εσάς. Προσεγμένες, εκλεκτές δημιουργίες σερβίρονται με θέα τον Αργοσαρωνικό σε ένα γεύμα με χαλαρή διάθεση. Εκτός από ορεκτικά, σαλάτες, ζυμαρικά και ομελέτες, ο βραβευμένος chef του ξενοδοχείου, Σταμάτης Μαρμαρινός, παίζει με την ελληνική δημιουργική κουζίνα κάνοντάς τη ακόμα πιο δημιουργική.

Διεθνείς και τοπικές συνταγές συναντώνται σε ένα παιχνίδι γεύσεων με συναρπαστικά αποτελέσματα: Πατατοσαλάτα με τόνο Αλοννήσου και αβγό ποσέ, ελληνικό mac ’n cheese με χειροποίητα ζυμαρικά, ψημένα σε μια κρεμώδη σάλτσα από γραβιέρα, αλλά και πεϊνιρλί με διάφορα είδη γέμισης, όπως με κιμά, κασέρι και αβγό τηγανητό ή με αβγά σκραμπλ, γραβιέρα και προσούτο Ευρυτανίας.

Όπως σε κάθε συνταγή, έτσι κι εδώ, τα υλικά είναι ντόπια ενώ τα περισσότερα λαχανικά και μυρωδικά έρχονται κατευθείαν από το μποστάνι του Ποσειδωνίου.

Απολαύστε το διάσημο brunch του Poseidonion Grand Hotel κάθε Κυριακή από τις 12:00 έως τις 16:00, με υπέροχη θέα στον Αργοσαρωνικό.

Το Σαββατοκύριακο 27-29 Μαΐου, απολαύστε 2 διανυκτερεύσεις στο Poseidonion Grand Hotel στις Σπέτσες, από 648 ευρώ, με πλούσιο πρωινό και όλους τους φόρους. 

Κάνοντας την κράτησή σας μέσω του tresorhotels.com ή τηλεφωνικά στο 210-8981884, εξασφαλίζετε τις χαμηλότερες τιμές σε συνδυασμό με μοναδικά προνόμια, όπως δωρεάν upgrade δωματίου, δωρεάν room service πρωινό, ένα μπουκάλι κρασί και τοπικές λιχουδιές κατά την άφιξή σας, late check-out και πολλά άλλα.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή