Travel Secrets

Poseidonion Grand Hotel: Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2016 για το εστιατόριο On the Verandah & τον chef Σταμάτη Μαρμαρινό

Poseidonion Grand Hotel: Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2016 για το εστιατόριο On the Verandah & τον chef Σταμάτη Μαρμαρινό

Με το βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2016 διακρίθηκε στους Χρυσούς Σκούφους το gourmet εστιατόριο του ιστορικού ξενοδοχείου των Σπετσών, Poseidonion Grand Hotel, On the Verandah. Παράλληλα, ο σεφ του εστιατορίου, Σταμάτης Μαρμαρινός, διακρίθηκε με τον σημαντικό τίτλο του νέου ταλαντούχου σεφ της χρονιάς!

Η παρθενική σεζόν του ανερχόμενου Σταμάτη Μαρμαρινού στο «Poseidonion Grand» ανανέωσε τη γαστρονομική πρόταση του εμβληματικού grand hotel των Σπετσών, με μια ελληνική κουζίνα μοντέρνου ύφους, προσωπική και πολυδιάστατη, και ισχυρό το στοιχείο της εντοπιότητας με διάθεση επικαιροποίησης.  Ως κορυφαίο πιάτο του εστιατορίου, ανακηρύχθηκαν «Τα Θαλασσινά» με μανέστρα Τραχειάς, μάγουλα σφυρίδας, μύδια, αχινό και αλμυρίκια.

Με θέα τον Αργοσαρωνικό κόλπο, η θρυλική βεράντα του Poseidonion Grand Hotel σερβίρει γεύσεις που παντρεύουν την παραδοσιακή Ελληνική κουζίνα με σύγχρονες τεχνικές σε συνδυασμό με τη χρήση τοπικών προϊόντων και φρέσκων υλικών από τον βιολογικό κήπο του ξενοδοχείου.

Από τις 8 έως τις 10 Απριλίου, κάντε μια ανοιξιάτικη απόδραση στις κοσμοπολίτικες Σπέτσες και το εμβληματικό ξενοδοχείο Poseidonion Grand Hotel, απολαμβάνοντας την υψηλή κουζίνα του εστιατορίου On the Verandah, από 345,60 ευρώ τις δύο διανυκτερεύσεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή