Travel Secrets

Ατμόσφαιρα και δημιουργική ελληνική κουζίνα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Κυρίμαι

Ατμόσφαιρα και δημιουργική ελληνική κουζίνα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Κυρίμαι

Αν έχεις ζήσει την αυθεντική φιλοξενία του ξενοδοχείου Κυρίμαι στον Γερολιμένα Μάνης, τότε γνωρίζεις γιατί χαρακτηρίζεται επάξια ως το απόλυτο boutique ξενοδοχείο. Όταν μάλιστα βιώσεις την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία στο ατμοσφαιρικό του εστιατόριο, θα πειστείς ότι το Κυρίμαι είναι πολλά περισσότερα από ένα ακόμη boutique ξενοδοχείο.

Ακριβώς επάνω στο κύμα, το εκπληκτικό εστιατόριο του Κυρίμαι υπόσχεται να σας μυήσει στην δημιουργική κουζίνα, χρησιμοποιώντας τα παραδοσιακά μανιάτικα προϊόντα. Εκεί, τα γνωστά ελληνικά πιάτα παίρνουν άλλη διάσταση και έρχονται να ολοκληρωθούν με ετικέτες κρασιών που ξεπερνούν τις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών.

Ο chef του εστιατορίου του Κυρίμαι, Γιάννης Μαράκας, χρησιμοποιεί με τον πιο επιδέξιο τρόπο τα ιδιαίτερα τοπικά προϊόντα της Πελοποννήσου, δημιουργώντας μεσογειακά πιάτα με έμφαση στην ελληνική κουζίνα, ενώ παράλληλα προτείνει και έθνικ πιάτα ιδανικά για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Το μεσημεράκι, μετά τις βουτιές σας στις μοναδικές παραλίες της Μάνης, απολαύστε το γεύμα σας μπροστά στη θάλασσα και συνοδέψτε το ούζο σας με γευστικούς μεζέδες όπως ντάκο με κατίκι Δομοκού, γαύρο μαρινάτο, αυγό μάτι με σύγκλινο Μάνης, γκόγκες με σάλτσα ντομάτας, τηγανητές γαρίδες Γυθείου, λαχανικά μαρινάτα με Ταλαγάνι Μεσσηνίας αλλά και χαρακτή ντομάτα με ελιές Καλαμών. Για επιδόρπιο μη χάσετε τη μους πραλίνας με τριμμένο χαλβά από ταχίνι.

Το βράδυ, ζήστε τη μοναδική ατμόσφαιρα του εστιατορίου και απολαύστε το δείπνο σας θαυμάζοντας τους τεράστιους φωτισμένους βράχους του Κάβο Γκρόσο. Δοκιμάστε τραχανά με καπνιστή μελιτζάνα , καραμελωμένο σύγκλινο Μάνης, τυρί σφέλα Μεσσηνίας και ξύσμα τρούφας Ταϋγέτου, ενώ αν προτιμάτε τις πιο έθνικ γεύσεις μη χάσετε το Yellow fin tuna με stir fried λαχανικά, soya sauce και wasabi.

Ζήστε την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία στη Μάνη και το ξενοδοχείο Κυρίμαι. Αποδράστε στο εκπληκτικό ξενοδοχείο του Γερολιμένα από τις 10 έως τις 12 Ιουλίου με 280 ευρώ τις δύο διανυκτερεύσεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter και στο Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή