Travel Secrets

Το Κυρίμαι Hotel στις Ημέρες Γαστρονομίας με ένα πιάτο-έκπληξη

Το Κυρίμαι Hotel στις Ημέρες Γαστρονομίας με ένα πιάτο-έκπληξη

Στις Ημέρες Γαστρονομίας που θα πραγματοποιηθούν από 22 έως 24 Μαΐου στο Μουσείο Μπενάκη θα παρουσιάσει ένα πιάτο-έκπληξη ο σεφ του εκπληκτικού ξενοδοχείου Κυρίμαι Hotel, Γιάννης Μαράκας. Στη φετινή διοργάνωση, ως τιμώμενος γαστρονομικός προορισμός έχει επιλεγεί η Πελοπόννησος και δεν θα μπορούσε να λείπει η ξεχωριστή πρόταση του ξενοδοχείου Κυρίμαι.

Την Παρασκευή 22 Μαΐου, ο Γιάννης Μαράκας θα υποδεχτεί τους επισκέπτες του Μουσείου Μπενάκη με ένα ξεχωριστό πιάτο που θα περιέχει ιδιαίτερα τοπικά προϊόντα της Πελοποννήσου και συγκεκριμένα σύγκλινο Μάνης, γλυκό τραχανά Γυθείου, μελιτζάνα, σφέλα Λακωνίας και λάδι τρούφας Ταϋγέτου.

Για μια ακόμα χρονιά, οι Ημέρες Γαστρονομίας σας προσκαλούν σε ένα συναρπαστικό ταξίδι σε έναν κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό όπως είναι η Πελοπόννησος. Για το σκοπό αυτό, θα παρουσιαστεί ένα αντιπροσωπευτικό και ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάδειξης και προβολής του συναρπαστικού οικοσυστήματος γεύσεων και πολιτισμού της Πελοποννήσου, με τη συμμετοχή δεκάδων ανθρώπων και φορέων ανάδειξης της γεύσης, του πολιτισμού και της καινοτομίας της περιοχής.  

Το ξενοδοχείο Κυρίμαι δεν είναι ακόμη ένα ξενοδοχείο στη Μάνη, αλλά ένας boutique θησαυρός που θα σας προσφέρει την απόλυτη «υδάτινη εμπειρία» στο πανέμορφο λιμανάκι του Γερολιμένα. Από τις 5 έως τις 7 Ιουνίου απολαύστε 2 αξέχαστες διανυκτερεύσεις με πρωινό στο Κυρίμαι Hotel με 200 ευρώ σε Classic Double Room

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter και στο Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή