Travel Secrets

Χειμερινή απόδραση στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού

Χειμερινή απόδραση στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού

Η νέα χρονιά ξεκίνησε με κρύο και χιόνι! Τι καλύτερο από μια βόλτα στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού;

Μια ανάσα από την πόλη της Αράχωβας και κοντά στην Αθήνα, το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού με υψόμετρο από 1.600 έως 2.250 μέτρα, πρωταγωνιστεί στις προτιμήσεις των λάτρεων του σκι. Στο χιονοδρομικό λειτουργούν δύο καφετέριες-σαλέ, εστιατόριο, σχολές εκμάθησης σκι και snowboard, καταστήματα ενοικίασης χιονοδρομικού εξοπλισμού, καθώς και υπηρεσία φύλαξης παιδιών. 

Το Κέντρο διαθέτει 19 πίστες, 7 χιονοδρομικές διαδρομές, 10 μονοπάτια και τρεις μίνι πίστες αρχαρίων όλων συνολικού μήκους περίπου 36 χιλιομέτρων. Οι πίστες είναι μήκους κατάβασης από 50 μ. έως 4 χλμ. για αρχαρίους, μέσους και καλούς χιονοδρόμους. Για τους λάτρεις της περιπέτειας, υπάρχουν 12 εκτός πίστας "μαύρες" διαδρομές με πραγματικά βαθύ χιόνι και πολλή αδρεναλίνη!

Μετά την επίσκεψή σας στο χιονοδρομικό κέντρο, φαντάζεστε κάτι καλύτερο από ένα υπέροχο spa στο ξενοδοχείο σας; Αποδράστε στην Αράχωβα και ζήστε μοναδικές στιγμές στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού, απολαμβάνοντας την πολυτελή φιλοξενία του Santa Marina Arachova Resort & Spa. Από τις 29 έως τις 31 Ιανουαρίου, απολαύστε 2 διανυκτερεύσεις στο εκπληκτικό Boutique ξενοδοχείο με 520 ευρώ. Η τιμή περιλαμβάνει πρωινό και χρήση εγκαταστάσεων spa. 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter και στο Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή