Travel Secrets

ARTTHIRA 2014, 18-30 Σεπτεμβρίου στην Σαντορίνη

ARTTHIRA 2014, 18-30 Σεπτεμβρίου στην Σαντορίνη

Όπως έχουμε επανειλημμένως αναφέρει, η Σαντορίνη είναι στα καλύτερά της τον Σεπτέμβριο και από πλευράς καιρικών συνθηκών και από πλευράς κόσμου. Άλλος ένας λόγος για να την βάλετε στο πρόγραμμά σας είναι και το γεγονός πως αυτή την περίοδο, το νησί φιλοξενεί και διάφορες ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις και εκθέσεις.

Μια από αυτές είναι και η Artthira 2014, η πρώτη ομαδική έκθεση 35 σύγχρονων εικαστικών καλλιτεχνών που συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με το νησί. Το  θέμα της έκθεσης είναι η “Σαντορίνη του σήμερα”.

Η έκθεση οργανώνεται με την υποστήριξη του Δήμου Θήρας και του Πολιτιστικού Συλλόγου Εστία Πύργου και λαμβάνει χώρα στο ιστορικό Οινοποιείο Βενετσάνου στο Μεγαλοχώρι, από τις 18 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου.

Την έκθεση θα πλαισιώσουν μουσικές παραστάσεις και άλλες εκδηλώσεις οι οποίες θα ανακοινώνονται από τη σελίδα της ARTTHIRA στο FB.

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην Artthira 2014 είναι οι: Χρήστος Cesarios Αντωνιάδης, Όλγα Αρχόντου, Χριστόφορος Ασιμής, Κάτωνας Ασιμής, Ντόρις Αθανασσάκη, Κωστής Βαζαίος, Γιώργος Βεντούρης, Άσπα Βόβολα, Μιχαήλ Βλαβιανός, Γιώργος Γαλανόπουλος, Νέλλη Γαβρόγλου, Κω/νος Δαλδάκης, Ειρήνη Δρόσσου, Αντώνης Ελευθεράκης, Ελένη Κολαΐτου, Κατερίνα Samadhi Ιωαννίδου, Χάρης Κατσίπης, Μιχάλης Καραμολέγκος, Κατερίνα Καραγκούνη, Μαρία Καβαλιέρη, Γρηγόρης Κουσκουρής, Γρηγορία Κυρκούδη, Παντελής Λεούσης, Κική Λυκουροπούλου, Annie Aneecha Neve, Γιώργος Νομικός, Γαλάτεια Παπαγεωργίου, Φωτεινή Πρέκα, Βασίλης Ραντίτσας, Βαγγέλης Ρούσσος, Νίκος Ρηγόπουλος, Βιολέττα Σαλπέα, Μαρίνα Ταλιαδούρου, Zalina Khestanova, Ζωή Χατζηγιαννάκη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: www.facebook.com/artthira2014

 

Extra tip: Για την διαμονή σας στη Σαντορίνη μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε κάποιο από τα υπέροχα boutique ξενοδοχεία της Trésor Hotels & Resorts, το μαγικό Astra Suites στο Ημεροβίγλι, το art oriented Voreina Gallery Suites στο Μεσαιωνικό χωριό του Πύργου ή την exclusive βίλα The Architect's House που βρίσκεται ανάμεσα στο Ημεροβίγλι και την Οία.

 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter

Από: Αμαλία Μέη

 
 

Φωτογραφίες

επιστροφή