Travel Secrets

Κέρδισε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο στο Αρχοντικό Καλτεζιώτη

Κέρδισε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο στο Αρχοντικό Καλτεζιώτη

Τα ταξίδια αποτελούν την τέλεια αφορμή, για να γεμίσουμε με όμορφες εικόνες, να έρθουμε πιο κοντά με αγαπημένα μας πρόσωπα και να ξεκουραστούμε! 

Η Trésor Hotels & Resorts, σε συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό Sfaira 102,2 δίνουν τη δυνατότητα σε ένα τυχερό ζευγάρι, να κερδίσει 2 διανυκτερεύσεις στο Αρχοντικό Καλτεζιώτη στην Ορεινή Αρκαδία.

Σε ένα καταπράσινο τοπίο, εκεί που ζουν οι θρύλοι της αρκαδικής γης, στα πόδια του Μαινάλου, στο χωριό Κάψια στην ορεινή Αρκαδία, το Αρχοντικό Καλτεζιώτη, μέλος της πολυτιμότερης ελληνικής συλλογής boutique ξενοδοχείων,  Trésor Hotels & Resorts, παντρεύει την πολυτέλεια με την παράδοση, τη φιλοσοφία του boutique hotel με την αυθεντική φιλοξενία του χωριού, τις ρομαντικές νότες με το σύγχρονο design, και περιμένει να φιλοξενήσει τα χειμωνιάτικα weekends μας.

Αποτελούμενο από ένα αναπαλαιωμένο παραδοσιακό αρχοντικό του 1860 με πολυτελείς σουίτες, ένα μοναδικό luxury boutique hotel και το chalet που βρίσκεται σκαρφαλωμένο στη πλαγιά του βουνού με καταπληκτική θέα στο χιονοδρομικό κέντρο του Μαινάλου, το ξενοδοχείο υπόσχεται ονειρεμένες μίνι και μάξι αποδράσεις, όποιο κι αν είναι το στυλ σας. Χαλαρώστε στις μοναδικά διακοσμημένες σουίτες και βίλλες του, απολαύστε τη θαλπωρή του παραδοσιακού αρχοντικού, ή αφεθείτε στην ανυπέρβλητη πολυτέλεια του luxury boutique hotel.

Στη μικρή πολιτεία του Αρχοντικού Καλτεζιώτη, η φιλοξενία και η περιποίηση δεν περιορίζονται στις σουίτες και βίλλες του. Ακουμπισμένοι στις καφέ δερμάτινες πολυθρόνες μετά από μια επίσκεψη στην Αρχαία Μαντίνεια ή στο Χιονοδρομικό Κέντρο, θα ξεκουραστείτε πίνοντας εκλεκτό κρασί από το κελάρι του. Στις παροχές του ξενοδοχείου περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, εξωτερική πισίνα, κάβα κρασιών Μαντίνειας, prive εστιατόριο – piano bar, health club με σάουνα και Jacuzzi, χαμάμ και άνετο χώρο στάθμευσης. Στο πρωινό μπουφέ θα γευτείτε παραδοσιακές νοστιμιές, παρασκευασμένες με αγνά, τοπικά προϊόντα.

Απολαύστε πρωινό στη λιακάδα με θέα τις απέναντι βουνοκορφές αν ο καιρός το επιτρέπει, μια ενδιαφέρουσα συζήτηση υπό τους ήχους του πιάνου στο bar, χαλαρωτική νιρβάνα και αναζωογονητική ευεξία στο υδρομασάζ και το χαμάμ του health & spa club: οι εμπειρίες στο Αρχοντικό Καλτεζιώτη είναι αμέτρητες.

Η επίσκεψη στο αρχοντικό Καλτεζιώτη, στο φιλικό και ζεστό σας σπίτι που φωλιάζει ανάμεσα σε έλατα και πλαγιές, μόλις 1 ½ ώρα από την Αθήνα, θα γίνει ο προσωπικός σας ταξιδιωτικός εθισμός. 

Μπορείτε να το κερδίσετε, κάνοντας κλικ εδώ!

 

Από: Βίκυ Λαζαρίκου

 
 

επιστροφή