Travel Secrets

Trésor Hotels & Resorts: Συνεργασία με το clickatlife.gr για την ενότητα «Ταξίδι»

Trésor Hotels & Resorts: Συνεργασία με το clickatlife.gr για την ενότητα «Ταξίδι»

Η Trésor Hotels & Resorts, η πολυτιμότερη Ελληνική συλλογή boutique ξενοδοχείων, επέλεξε το δημοφιλές site ψυχαγωγίας clickatlife.gr, του ομίλου της Ναυτεμπορικής, για να γίνει πάροχος περιεχομένου (content provider) στην ενότητα Ταξίδι.

Πιο συγκεκριμένα, άρθρα του blog του tresorhotels.com, που ανανεώνεται καθημερινά, θα εμπλουτίσουν την υποενότητα «Προορισμοί εσωτερικού» του clickatlife.gr.

Στόχος της συγκεκριμένης ενότητας είναι να εμπλουτίσει τις ταξιδιωτικές εμπειρίες των αναγνωστών και θα το επιτύχει με συνεχή ενημέρωση που θα αντλεί από το ταξιδιωτικό blog του tresorhotels.com  για όλα τα μυστικά που αφορούν κρυμμένους ελληνικούς θησαυρούς, συμβουλές για ταξιδιωτικούς προορισμούς, δραστηριότητες που αφορούν χειμερινούς ή καλοκαιρινούς προορισμούς, νέα που αφορούν την τοπική γαστρονομία και τον πολιτισμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το clickatlife.gr αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα ψυχαγωγικά-lifestyle portal στην Ελλάδα, προσελκύοντας 1.028.000 επισκέπτες για τον μήνα Νοέμβριο.

H Trésor Hotels & Resorts αποτελεί την πρώτη αλυσίδα ανεξάρτητων boutique ξενοδοχείων 4 & 5 αστέρων σε προσεκτικά επιλεγμένους προορισμούς σε όλη την Ελλάδα.

 

Από: Βίκυ Λαζαρίκου

 
 

επιστροφή