Travel Secrets

Σήμερα κάνουμε clubbing στο Μέγαρο Μουσικής

Σήμερα κάνουμε clubbing στο Μέγαρο Μουσικής

Σε... χορευτικό κλαμπ «μεταμορφώνεται το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, έστω και για μία βραδιά.

Οι εποχές που το πρόγραμμα του Μεγάρου περιοριζόταν στο κλασικό ρεπερτόριο, έχουν περάσει προ πολλού. Τα τελευταία χρόνια το Μέγαρο Μουσικής έχει κάνει ένα τεράστιο άνοιγμα σε διαφορετικούς μουσικούς χώρους και παρουσιάζει προγράμματα που καλύπτουν πολλά και διαφορετικά γούστα. Παρ' όλ' αυτά ποτέ κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί μέχρι σήμερα πως θα μπορούσε να πάει στο Μέγαρο και να πιει το ποτό του χορεύοντας σε house κομμάτια...

Αυτό ακριβώς θα συμβεί σήμερα, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Banquet, o οποίος θα μετατραπεί σε ένα υπερσύγχρονο χορευτικό club που θα διασκεδάσει τους επισκέπτες του με house και ηλεκτρονική χορευτική μουσική. «In ? House» είναι ο τίτλος της πρωτοποριακής αυτής για την ιστορία του Μεγάρου Μουσικής βραδιάς, η οποία πραγματοποιείται σε συνεργασία με τις δισκογραφικές εταιρείες Zero 10 Records και Panik Records.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να μυηθεί στη house και ηλεκτρονική dance μουσική και να απολαύσει ένα πρόγραμμα στο οποίο θα συμμετέχουν Ελληνες djs και παραγωγοί, αλλά και δημοφιλείς τραγουδιστές και συγκροτήματα. Ολοι μαζί θα φτιάξουν μια πολυφωνική house ορχήστρα και θα παρασύρουν το κοινό τους μ' ένα ζωντανό σόου απ' αυτά που δεν βλέπουμε συχνά στην Ελλάδα.

Το παρθενικό house πάρτι του Μεγάρου θα ξεκινήσει με το δίδυμο των παραγωγών και djs «Playmen» και τη νεαρή τραγουδίστρια Demy. Θα συμμετέχουν επίσης καλλιτέχνες και μουσικοί παραγωγοί όπως οι Dim Chord, Dino MFU, Issy, V-Sag και Agent Greg, ζωντανές ερμηνείες από τους Yalena, Gabriel και Alexandra Mckey και από τα συγκροτήματα Slick Beats και Star Motel.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για μία διαφορετική βραδιά στο Μέγαρο Μουσικής!

πηγή:www.ethnos.gr

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΟΥΚΑ
ankouka@pegasus.gr

Από: Βίκυ Λαζαρίκου

 
 

επιστροφή