Travel Secrets

Κέρδισε 2 μαγευτικά 3μερα σε Ζαγοροχώρια & Ορεινή Αρκαδία

Κέρδισε 2 μαγευτικά 3μερα σε Ζαγοροχώρια & Ορεινή Αρκαδία

Για αυτά τα Χριστούγεννα, δε χρειάζεται να σκεφτείς τι δώρο θα τοποθετήσεις κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, για τα αγαπημένα σου πρόσωπα! 2 μοναδικά ταξίδια, σε πολύ δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς, στα καλύτερα ελληνικά boutique hotels, περιμένουν εσένα & την παρέα σου!

Η Trésor Hotels & Resorts, ο Λάμψη 92.3 & το missbloom.gr, ένα από τα μεγαλύτερα online γυναικεία περιοδικά, σου κάνουν δώρο, 2 μοναδικά τριήμερα, στo ατμοσφαιρικό Monopatia Resort στα Ζαγοροχώρια & στο πολυτελές Αρχοντικό Καλτεζιώτη στην Κάψια Αρκαδίας.

Το Monopatia Resort στα Άνω Πεδινά είναι η ιδανική βάση για να εξερευνήσεις τα 46 χωριά του Ζαγορίου. Η προνομιακή του θέση στο Κεντρικό Ζαγόρι σου επιτρέπει να έχεις σε κοντινή απόσταση όλα τα ενδιαφέροντα χωριά αλλά και τις τοποθεσίες φυσικού κάλλους.

Το Monopatia Resort & Restaurant είναι στην ουσία μια γειτονιά στο κέντρο του χωριού. Μια γειτονιά που θυμίζει τα παλιά και ταυτόχρονα βιώνεται μέσα από την περηφάνια για τα νέα. Είναι το αποτέλεσμα ενός ιδιαίτερου ονείρου και σχεδίου: παλιά αρχοντικά του 19ου αιώνα, αχυρώνες και παράσπιτα αναστηλώθηκαν με σεβασμό στο παρελθόν και την αρχιτεκτονική τους και έγιναν η βάση ενός  resort, το οποίο είναι πολυτελές αλλά με τόση διακριτικότητα, όση διαθέτει και το αρχιτεκτονικό τοπίο των Ζαγοροχωρίων. 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, κάντε κλικ εδώ.

Έως τις 29 Νοεμβρίου, λάβετε μέρος και κερδίστε ένα ξεχωριστό τριήμερο, στο Αρχοντικό Καλτεζιώτη, μέλος της πολυτιμότερης ελληνικής συλλογής boutique ξενοδοχείων, Trésor Hotels & Resorts, στην Κάψια Αρκαδίας.

 

Η Μαριάννα και ο Νίκος έσκυψαν με μεγάλη προσοχή και αγάπη πάνω στο οικογενειακό τους αρχοντικό του 1860 για να το μετατρέψουν σε ξενώνα. Έναν ξενώνα που θα τον αισθανθείτε αμέσως σαν σπίτι σας και τους ιδιοκτήτες ως φίλους, τους οποίους ήρθατε να επισκεφθείτε.

Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό, κλικ εδώ.

Από: Bίκυ Λαζαρίκου

 
 

επιστροφή