Travel Secrets

Το πρώτο ‘’Twitter Hotel’’ είναι γεγονός και βρίσκεται στη Μαγιόρκα!

Το πρώτο ‘’Twitter  Hotel’’ είναι γεγονός και βρίσκεται στη Μαγιόρκα!

Τα social media έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και δεν θα μπορούσε φυσικά να μείνει ανεπηρέαστος και ο τουρισμός. Κάπως έτσι λοιπόν η εταιρεία Sol Wave House δημιούργησε το πρώτο θεματικό ξενοδοχείο του twitter στην παραλία Magaluf, στην πανέμορφη Μαγιόρκα.

Εκεί, οι ένοικοί του έχουν τη δυνατότητα μέσω μιας εξειδικευμένης εφαρμογής να επικοινωνούν μεταξύ τους, να βλέπουν ποιος είναι on line αλλά και να στέλνουν προσωπικά μηνύματα ή αλλιώς direct messages (dm). Περιμένατε ποτέ ότι με ένα tweet θα γέμιζε το mini bar στο δωμάτιο σας; Ή ότι θα μπορούσατε να στείλετε μια σαμπάνια στην κυρία που βρίσκεται στην ξαπλώστρα απέναντι χρησιμοποιώντας μόνο το smartphone σας; Το μόνο που χρειάζεται είναι να γνωρίζετε το hashtag της ξαπλώστρας της φυσικά.. #BaliBed1, 2 κλπ.

Από ένα τέτοιο ξενοδοχείο δεν θα μπορούσαν να λείπουν και κάποια θεματικά twitter rooms αλλά και μια εικονική κοινότητα #SocialWave όπου σας επιτρέπει να επικοινωνείτε, να φλερτάρετε με τους άλλους, να κεράσετε ένα γεύμα τον γείτονά σας ή ακόμα και να στείλετε λουλούδια σε κάποιο δωμάτιο.

 

Σημεία των καιρών θα πείτε… και δεν θα έχετε και άδικο. Για κάποιους φανατικούς των social media, το να ‘’ανεβάσουν’’ το ποτό που πίνουν στο instagram ή να κάνουν check in στο facebook, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής τους ζωής. Για κάποιους άλλους, πιο παραδοσιακούς, που θεωρούν σημαντική την άμεση επαφή, όλα αυτά μοιάζουν σαν να είναι ένα ''κακό'' όνειρο...

Από: Πάνος Παπαμικρόπουλος

 
 

επιστροφή