Travel Secrets

Αποδράστε μαζί μας στα καλύτερα boutique ξενοδοχεία του κόσμου

Αποδράστε μαζί μας στα καλύτερα boutique ξενοδοχεία του κόσμου

Ελάτε να ταξιδέψουμε σήμερα σε κάποια από τα καλύτερα boutique ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο. Όλα τους μοναδικά, με εξαιρετικό design και αρχιτεκτονική, σας περιμένουν να περάσετε τόσο ιδιαίτερες στιγμές όσο είναι και τα ίδια…

Pousada Etnia, Bahia, Βραζιλία  

Χαμένο μέσα στα δάση, το ξενοδοχείο Pousada Etnia αποτελείται από 8 δωμάτια και σουίτες που διακρίνονται για την εξαιρετική άνεση που προσφέρουν και για την εκλεπτυσμένη ‘’έθνικ’’ διακόσμηση. Κάθε αντικείμενο του, αντανακλά την ποικιλομορφία των ανθρώπων που εντάχθηκαν πολιτισμικά  στην περιοχή και λειτουργούν ως καθρέπτης του κόσμου.

Huvafen Fushi, Male Atoll, Μαλδίβες

Το ξενοδοχείο Huvafen Fushi βρίσκεται στη Βόρεια Male Atoll και έχει τη δική του λιμνοθάλασσα, η οποία αποτελεί αξιοθέατο από μόνη της. Το καθένα από τα 44 bungalows του, περιέχει ιδιωτική πισίνα. Ακόμη έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μαθήματα yoga μέσα στο νερό ή να ψαρέψετε μέσα σε ένα dhoni (παραδοσιακή ξύλινη βάρκα) απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα…

Hotel Hacienda de Abajo, La Palma, Κανάρια Νησιά, Ισπανία

Το Hotel Hacienda de Abajo είναι ένα ιδιαίτερο boutique ξενοδοχείο που βρίσκεται σε ένα κτίριο του 17ου αιώνα, το οποίο ανακαινίστηκε πρόσφατα για να διατηρήσει τη γοητεία και την αρχιτεκτονική εκείνης της περιόδου. Έχει διακοσμηθεί με θαυμάσια έργα τέχνης από τον 1ο έως και τον 20ο αιώνα, ενώ η θέα που προσφέρει στους επισκέπτες του είναι μοναδική και περιλαμβάνει από φυτείες μπανάνας και τον Ατλαντικό ωκεανό μέχρι εντυπωσιακά ηφαιστειογενή βουνά.

Jamaica Inn, Ocho Rios, Τζαμάικα

Το ξενοδοχείο Jamaica Inn είναι ένα μικρό, κομψό και διαχρονικό θέρετρο που βρίσκεται στην - κατά πολλούς - ωραιότερη παραλία της χώρας. Καθεμία από τις σουίτες του εκτός από όλες τις σύγχρονες ανέσεις διαθέτει μπαλκόνι ή βεράντα με μοναδική θέα στην Καραϊβική.

Acchiappasogni Luxury B & B, Τοσκάνη, Ιταλία

Σε μια αξιοζήλευτη τοποθεσία, στο κέντρο της ιστορικής πόλης Barga, θα βρείτε το Acchiappasogni Luxury B & B σε ένα όμορφο ανακαινισμένο κτίριο του 17ου αιώνα, με αυθεντικά έργα τέχνης διάσημων καλλιτεχνών όπως των Oliviero Rainaldi , Massimo Catalani και Roberto Coda Zabetta. Ιδανικό για να εξερευνήσετε αυτή την εντυπωσιακή γωνιά της Τοσκάνης καθώς βρίσκεται σε μια μικρή πόλη, όπως είναι η Barga, διάσημη για το διεθνές φεστιβάλ όπεράς της και το φεστιβάλ τζαζ Bargajazz.

Από: Πάνος Παπαμικρόπουλος

 
 

επιστροφή