Travel Secrets

Περίπατος μετά μουσικής στο κέντρο της Αθήνας

Περίπατος μετά μουσικής στο κέντρο της Αθήνας

Ένας απογευματινός μουσικός περίπατος στο κέντρο της Αθήνας σε πέντε πράξεις. Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα της πρωτότυπης αυτής εκδήλωσης που θα λάβει χώρα την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας. Πέντε σημεία, πέντε συναυλίες όλες σχεδιασμένες για να τιμήσουν την μεγάλη καλλιτέχνιδα. Οι σταθμοί του μουσικού περιπάτου είναι το Μουσείο της Ακρόπολης, οι σκάλες του Ηρωδείου, η Πλατεία Αγίων Ασωμάτων, η Πλατεία Κοτζιά και το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο.

Η διοργάνωση έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να δίνεται η δυνατότητα στο κοινό που θα βρεθεί στις εκδηλώσεις να μπορεί να παρακολουθήσει και τις πέντε μικρές συναυλίες μετακινούμενο από την μία στην άλλη με τα πόδια. Μουσικές άριες από τους καλύτερους της Λυρικής σε συνδυασμό με το περίπατο στο ιστορικό κέντρο της Αθηναϊκής πρωτεύουσας. Η πρώτη συναυλία θα ξεκινήσει στις 18.00 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους ενώ η αυλαία θα πέσει στις 22.00.

Το πρόγραμμα της Κυριακής 15ης Σεπτεμβρίου, αναλυτικά:

• 18.00 - Προαύλιος χώρος Μουσείου Ακρόπολης - Διονυσίου Αρεοπαγίτου [σολίστ με συνοδεία πιάνου, διάρκεια 20 λεπτά]

• 18.45 - Σκάλες Ωδείου Ηρώδου Αττικού - Διονυσίου Αρεοπαγίτου [σολίστ με συνοδεία πιάνου, διάρκεια 20 λεπτά]

• 19.35 - Κτίριο Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων - Πεζόδρομος Ερμού 134-136, Πλατεία Αγίων Ασωμάτων Θησείο [σολίστ με συνοδεία πιάνου, διάρκεια 20 λεπτά]

• 20.30 - Πλατεία Κοτζιά [σολίστ με συνοδεία πιάνου, διάρκεια 20 λεπτά]

• 21.30 - Προαύλιος χώρος Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου – Πατησίων (Ορχήστρα Εθνικής Λυρικής Σκηνής - σολίστ, διάρκεια 40 λεπτά). Η είσοδος θα είναι ελεύθερη σε όλες τις εκδηλώσεις.

Συνδυάστε την μουσική διαδρομή με την διαμονή σας δίπλα στην θάλασσα και στο ξενοδοχείο The Margi. Ταξιδέψτε με τους ήχους των κυμάτων και αφήστε το μουσικό ταξίδι να συνεχιστεί.

Από: Ζένια Πολυμενάκου

 
 

επιστροφή