Travel Secrets

Το μέλλον του ταξιδιωτικού περιεχομένου από την Trésor Hotels : Συναρπαστικές εμπειρίες, αυθεντικές ιστορίες

Το μέλλον του ταξιδιωτικού περιεχομένου από την Trésor Hotels : Συναρπαστικές εμπειρίες, αυθεντικές ιστορίες

Βίντεο drone,  selfie trips,  Instagram stories, live ταξιδιωτικές φωτογραφίες, digital story-telling. Όταν οι συναρπαστικές ταξιδιωτικές εμπειρίες μετουσιώνονται σε αληθινές, live ιστορίες, μέσω αυθεντικού travel content, τότε το ταξιδιωτικό περιεχόμενο που δημιουργείται είναι πιο ελκυστικό από ποτέ.


H Melanie Martins στην Κω και το Aqua Blu Boutique Hotel + Spa

Ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις του digital marketing στον τουριστικό κλάδο, η Trésor Hotels & Resorts καινοτομεί και φιλοξενεί κορυφαίους digital influencers και bloggers της Ελλάδας και του εξωτερικού στα ξενοδοχεία-μέλη της, οι οποίοι δημιουργούν και δημοσιεύουν αυθεντικό, engaging περιεχόμενο, με έμφαση στην προσωπική εμπειρία, την ψηφιακή αφήγηση, τα social media και τις νέες τεχνολογίες, χαράσσοντας το μέλλον του ταξιδιωτικού περιεχομένου.

Ο Ευτύχης Μπλέτσας & η εκπομπή Happy Traveller στα Ζαγοροχώρια

Τα selfie trips του παρουσιαστή Ευτύχη Μπλέτσα, φιλοξενούμενου της Trésor Hotels & Resorts στο Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spa, το Aqua Blu Boutique Hotel + Spa και το 12 Months Luxury Resort,  για την εκπομπή Happy Traveller από τα πανέμορφα Ζαγοροχώρια, την Κω και το Πήλιο, χαρίζουν στον τηλεθεατή μοναδικές εικόνες ασύλληπτης ομορφιάς.

 

Οι drone φωτογραφίες και τα εκπληκτικά video στο Instagram, του αρχιτέκτονα και δημοφιλούς Instagrammer, Κώστα Σπαθή (spathumpa), φιλοξενούμενου της Trésor Hotels & Resorts στο ξενοδοχείο 12 Months Luxury Resort, μυούν τους followers του στη μαγεία του προορισμού, όπως παρουσιάζεται μέσα από τον φακό και την ιδιαίτερη, προσωπική ματιά του.

 Το 12 Months Luxury Resort μέσα από το φακό του spathumpa

Οι υπέροχες φωτογραφίες στο Instagram κορυφαίων digital influencers του εξωτερικού που φιλοξένησε στα ξενοδοχεία-μέλη της η Trésor Hotels & Resorts, όπως η Melanie Martins, η  Bianca Booth, η Tori Levett και ο  Raphael Spezzotto, όχι μόνο προβάλλουν σε στοχευμένο κοινό τα ξενοδοχεία και τους προορισμούς, αλλά παράλληλα συμβάλλουν στην προώθηση και προβολή του τουρισμού πολυτελείας της Ελλάδας, μέσα από την προσωπική τους αφήγηση στα social media.

H Bianca Booth στο Voreina Gallery Suites στη Σαντορίνη

Τα ταξίδια της Trésor Hotels & Resorts σε πανέμορφα boutique ξενοδοχεία και συναρπαστικούς προορισμούς, μέσα από τα μάτια των φιλοξενούμενών της, δε σταματούν εδώ. Η Trésor Hotels & Resorts συνεχίζει να διοργανώνει τη φιλοξενία κορυφαίων digital influencers στα ξενοδοχεία-μέλη της. Μείνετε συντονισμένοι για ακόμη πιο ελκυστικό, αυθεντικό ταξιδιωτικό περιεχόμενο!

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest!  

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή