Travel Secrets

Αθήνα: Τα αγαπημένα μας beach bars

Αθήνα: Τα αγαπημένα μας beach bars

Το θερμόμετρο έχει χτυπήσει πλέον κόκκινο, η θάλασσα είναι σε μισή ώρα απόσταση από το κέντρο της Αθήνας και τα beach bars έχουν ήδη ανοίξει τις πύλες τους για διασκέδαση δίπλα στο κύμα. Διαλέξαμε 5 από τα αγαπημένα μας και σας τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα για το φετινό καλοκαίρι. 

Bolivar Beach Bar

Πολύ κοντά στο κέντρο της Αθήνας, το Bolivar Beach Bar στην Ακτή του Ήλιου στον Άλιμο μετράει 12 χρόνια ζωής και παραμένει στις κορυφαίες επιλογές μας για διασκέδαση δίπλα στο κύμα. Εξωτικό σκηνικό με πολλή άμμο, καλά κοκτέιλ, προτάσεις μεσογειακής κουζίνας και με την αφρόκρεμα Ελλήνων και ξένων DJs να δημιουργούν υπέροχη ατμόσφαιρα. Κάθε μέρα εδώ είναι διαφορετική. Ακτή του Ήλιου, Άλιμος, τηλ. 2109831018, bolivar.gr

Holy Spirit, Yabanaki-Varkiza Resort

Από τότε που αγαπήσαμε το μαγαζί της Γλυφάδας, ευχόμασταν να μπορούσαμε να απολαύσουμε τα cocktail του σε κάποια από τις παραλίες των νοτίων προαστίων με το κύμα να σκάει στα πόδια μας. Το αγαπημένο γλυφαδιώτικο στέκι μας έκανε τη χάρη, φόρτωσε τα surf και κατηφόρισε από πέρυσι το καλοκαίρι στο Yabanaki Varkiza Resort. Χαλαρώστε στις μεγάλες μαξιλάρες και στα παρεΐστικα sun beds και απολαύστε μια κλασική Margarita ή κάποιο άλλο από τα εξαιρετικά κοκτέιλ του head bartender Ξαβιέ Μισαηλίδη, Yabanaki (2η είσοδος), Ακτή Βάρκιζας, τηλ. 6987291638

Sundara, South Silky Athens

Νέα άφιξη στον χώρο που μέχρι πρότινος φιλοξενούσε το S Beach στην Πλαζ της Βούλας, το South Silky είναι ένας πολυχώρος καλοκαιρινής διασκέδασης και χαλάρωσης. Με επιλογές για καφέ, φαγητό και δροσιστικά cocktails, ειδικές χαλαρωτικές ξαπλώστρες για ηλιοθεραπεία, watersports, γήπεδα beach volley, ειδικούς χώρους για ρακέτες, αλλά και πολλά summer parties με γνωστούς DJs. Λεωφ. Κων/νου Καραμανλή 4, Α’ Πλαζ Βούλας, τηλ. 2108958800.

Mojito Bay

Το Cuban style beach club στην παραλία της Αγίας Μαρίνας αποτελεί hot προορισμό για τους Αθηναίους που ξέμειναν στην «καυτή» πόλη. Η ημέρα ξεκινάει από νωρίς χαλαρά, ενώ όσο περνάει η ώρα την σκυτάλη παίρνουν τα mojitos σε αμέτρητες παραλλαγές, οι ρυθμοί ανεβαίνουν και τα parties διαρκούν έως την ανατολή του ήλιου. Παραλία Λομπάρδας-Αγία Μαρίνα, 33ο χλμ Αθηνών-Σουνίου, τηλ 2291078950.

Oasis 38 Beach Bar

Μια όαση στο 38ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Αθηνών-Σουνίου. Προσεγμένος χώρος με ψάθινες και ξύλινες λεπτομέρειες που σου δίνει την αίσθηση πως βρίσκεσαι σε κάποια εξωτική παραλία. Μετά τις βουτιές, απολαμβάνεις παγωμένο καφέ ή snacks και συνεχίζεις έως το βράδυ με δροσερά cocktails και δυνατά beats. 38ο χλμ. λεωφόρου Αθηνών-Σουνίου, Λαγονήσι.

Πηγή: ArtTable

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή