Travel Secrets

5 λόγοι για να κάνετε κράτηση μέσω του tresorhotels.com

5 λόγοι για να κάνετε κράτηση μέσω του tresorhotels.com

Ονειρεύεστε μαγικές στιγμές διακοπών στους καλύτερους προορισμούς;  Ανακαλύψτε έναν κόσμο γεμάτο προνόμια, κάνοντας την κράτησή σας για μια ονειρεμένη διαμονή στα καλύτερα boutique ξενοδοχεία της Ελλάδας, μέσω του δικτύου της Trésor Hotels & Resorts! Παρακάτω, σας δίνουμε 5 λόγους να κάνετε κράτηση μέσω του tresorhotels.com και να μας ακολουθήσετε μας σε έναν αυθεντικό κόσμο αποκλειστικότητας και μοναδικών προνομίων!

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Κάνοντας την κράτησή σας μέσω της Trésor Hotels & Resorts, εξασφαλίζετε την καλύτερη διαθέσιμη τιμή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας, εγγυημένα.

Όσο περισσότερο ταξιδεύετε, τόσο περισσότερο επιβραβεύεστε

Λατρεύετε τα ταξίδια και την πολυτέλεια; Η Trésor Hotels & Resorts σας επιβραβεύει, προσφέροντάς σας αποκλειστικά προνόμια κατά τη διαμονή σας, από την πρώτη κιόλας κράτηση! Παράλληλα, κάθε φορά που που επισκέπτεστε ένα από τα ξενοδοχεία μας, κερδίζετε πόντους που μπορούν να εξαργυρωθούν με δωρεάν διανυκτερεύσεις (ισχύουν προϋποθέσεις).

Aποκλειστικές εκπτώσεις έως και 30%

Όλα τα μέλη του TClub, του προγράμματος πιστότητας της Trésor Hotels & Resorts, απολαμβάνουν αποκλειστικές προσφορές, εξασφαλίζοντας έως και 30% έκπτωση για τη διαμονή τους στα πολυτελή ξενοδοχεία του δικτύου μας. Γίνετε μέλος, εντελώς δωρεάν, εδώ.

Δωρεάν room upgrade

Από την πρώτη κιόλας κράτησή σας σε κάποιο από τα ξενοδοχεία-μέλη της Trésor Hotels & Resorts, σας προσφέρεται upgrade σε καλύτερο τύπο δωματίου, κατόπιν διαθεσιμότητας.

Ταξιδιωτικά tips σχετικά με τον προορισμό

Πριν από κάθε ταξίδι σας, η Trésor Hotels & Resorts σας χαρίζει τα καλύτερα ταξιδιωτικά tips, με όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον προορισμό της επιλογής σας.

Καλώς ήρθατε στον συναρπαστικό κόσμο της Trésor Hotels & Resorts! Κάντε την κράτησή σας μαζί μας και ακολουθήστε μας σε ένα αξέχαστο ταξίδι γεμάτο προνόμια!

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest    

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή