Travel Secrets

Το Garmin Ziria Skyrace 2016 έρχεται στα Τρίκαλα Κορινθίας στις 22 Μαΐου

Το Garmin Ziria Skyrace 2016 έρχεται στα Τρίκαλα Κορινθίας στις 22 Μαΐου

Την Κυριακή 22 Μαίου 2016, στη γνωστή πλατεία της Γκούρας, στην κοιλάδα του Φενεού στα Τρίκαλα Κορινθίας, θα δοθεί η εκκίνηση της 7ης Αγωνιστικής Διάσχισης Ζήρειας, με το διεθνές όνομα  Garmin Ziria Skyrace.

Θα υπάρξουν οι 2 διαδρομές που ήδη γνωρίζουμε:

Scale Race 10χλμ

Διαδρομή που απευθύνεται σε αρχάριους δρομείς του βουνού που θέλουν να αποκτήσουν μια πρώτη ιδέα ορεινού τρεξίματος αλλά και σε πιο προχωρημένους που θέλουν να κάνουν μια γρήγορη κούρσα σε έναν καλό χρόνο.

Skyrace 30χλμ

Διαδρομή η οποία είναι απαιτητική και απευθύνεται σε έμπειρους δρομείς και σε αυτούς που θέλουν να τεστάρουν τις αντοχές, τα όρια τους (sky is the Limit)  και να απολαύσουν την μαγεία της Ζήρειας σε όλο της το μεγαλείο.

Φέτος όμως, οι διοργανωτές του αγώνα αποφάσισαν να καλύψουν το κενό ανάμεσα στις δύο παραπάνω γνωστές διαδρομές, βάζοντας στο αγωνιστικό μενού και έναν τρίτο αγώνα σε μορφή Σκυταλοδρομίας. Η διαδρομή είναι η ίδια με αυτή του Skyrace μόνο που τώρα δίνεται η ευκαιρία στους δρομείς να κάνουν τον αγώνα σε μορφή ομάδας των 2 ατόμων.

Ο πρώτος θα ξεκινήσει κανονικά από την πλατεία της Γκούρας όπως και στο Skyrace και θα τερματίσει όταν φτάσει στο σαλέ και κεντρικό σταθμό του αγώνα.

Εκεί θα τον περιμένει το δεύτερο άτομο της ομάδας του όπου θα πάρει τη "σκυτάλη" και θα ξεκινήσει τον δικό του αγώνα μέχρι να τερματίσει στην πλατεία της Γκούρας.

Η κατάταξη του αγωνίσματος της σκυταλοδρομίας θα προκύψει από το άθροισμα του συνολικού χρόνου της κάθε ομάδας.

Η Ζήρεια σας περιμένει για μια αναμέτρηση με τον ίδιο σας τον εαυτό, σε έναν αγώνα που σέβεται την προσπάθεια των αθλητών και τους προσφέρει κάθε χρόνο μια καινούργια εμπειρία σε έναν αυθεντικό Skyrace αγώνα.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή