Travel Secrets

Νυχτερινό τρέξιμο με πανσέληνο, Run me to the Moon: Η νύχτα τρέχει. Εσύ;

Νυχτερινό τρέξιμο με πανσέληνο, Run me to the Moon: Η νύχτα τρέχει. Εσύ;

Την Κυριακή 22 Μαϊου ο Δήμος Γλυφάδας διοργανώνει, στην παλιά παραλιακή στη Γλυφάδα, το Run me to the Moon, τον πρώτο νυχτερινό αγώνα δρόμου στα νότια προάστια, κάτω από το φως της ανοιξιάτικης πανσελήνου. Με το Nou-Pou.gr ως Special Media Partner του running event, η βραδιά θα έχει πολύ τρέξιμο και ακόμα περισσότερη διασκέδαση, ενώ μέρος των εσόδων θα αξιοποιηθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η εκκίνηση θα γίνει στις 21:00 το βράδυ στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας (οδός: Διαδόχου Παύλου) με δώρα να περιμένουν τους τρεις πρώτους δρομείς. Η συμμετοχή στον αγώνα είναι στα 5 ευρώ ανά άτομο (περιλαμβάνει: κιτ χρονομέτρησης, t-shirt, μπάρα δημητριακών, μπουκάλι νερό, μετάλλιο) και μέρος των εσόδων θα ενισχύσει την Αμυμώνη, τον Πανελλήνιο σύλλογο γονέων, κηδεμόνων και φίλων ατόμων με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέσω του Viva.gr και όλων των συνεργαζόμενων καταστημάτων (Public, Μedia Markt, Seven Spots κ.α) ενώ μπορείτε να παραλάβετε το κιτ χρονομέτρησης είτε από το γυμναστήριο Urban Arenas (Ανδρέα Λαζαράκη 59, Γλυφάδα) είτε την ημέρα της εκδήλωσης από το αντίστοιχο περίπτερο που θα είναι στημένο στο χώρο - με την επίδειξη του voucher.

www.nou-pou.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή