Travel Secrets

Νέος διαγωνισμός: Κέρδισε ένα μαγευτικό 3ήμερο στο πολυτελές 12 Months στο Πήλιο!

Νέος διαγωνισμός: Κέρδισε ένα μαγευτικό 3ήμερο στο πολυτελές 12 Months στο Πήλιο!

Αγαπάς το Πήλιο; Η Trésor Hotels & Resorts και το 12 Months Luxury Resort, το πολυτελές mountain καταφύγιο της Τσαγκαράδας, σε προσκαλούν σε ένα ονειρικό 3ήμερο ταξίδι στο βουνό των Κενταύρων!

Πάρε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό μας στο Instagram έως τις 8 Μαΐου και κέρδισε δύο μαγικές διανυκτερεύσεις στο πολυτελές ξενοδοχείο 12 Months Luxury Resort, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  1. Κάνε follow τις σελίδες @tresorhotels και @12monthsluxuryresort στο Instagram
  2. Ανέβασε φωτογραφία με hashtag #lovepilio στο Instagram
Το δώρο περιλαμβάνει: 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα, καθημερινό πρωινό και χρήση χαμάμ, σάουνας, Jacuzzi και γυμναστηρίου 
 
 

Tο 12 Months Luxury Resort είναι ένα παραμυθένιο πεντάστερο ξενοδοχείο που θα σας χαρίσει ονειρικές διακοπές στο βουνό των Κενταύρων. Φωλιασμένο στην καταπράσινη φύση της Τσαγκαράδας, με μαγευτική θέα στο βαθύ μπλε του Αιγαίου, το 12 Months, σε απόλυτη αρμονία με την παραδοσιακή πηλιορείτικη αρχιτεκτονική, θυμίζει ένα μικρό γραφικό χωριό που δημιουργήθηκε για να προσφέρει στους πιο εκλεκτούς επισκέπτες την απόλυτη resort εμπειρία. Οι 20 παραμυθένιες σουίτες του σας χαρίζουν μια χαλαρωτική και κομψή διαμονή, το σύγχρονο Spa Center αναζωογονεί τις αισθήσεις σας, το ατμοσφαιρικό Melia Restaurant σας μυεί σε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία, η πισίνα προσφέρεται για τις πρώτες σας βουτιές, ενώ το γυμναστήριο, το γήπεδο τένις και το play room φροντίζουν για την ψυχαγωγία και την άσκησή σας.

Ένα ονειρικό σκηνικό από επιβλητικά αρχοντόσπιτα, λιθόστρωτα καλντερίμια και λουλουδιασμένους κήπους, σε ένα από τα ομορφότερα και πιο αγαπημένα χωριά του Πηλίου που συνδυάζει την άγρια ομορφιά του βουνού με τις πανέμορφες παραλίες και τους γραφικούς κολπίσκους. Αμφιθεατρικά χτισμένη στα ανατολικά του βουνού των Κενταύρων, η πανέμορφη Τσαγκαράδα, αποτελεί ιδανικό προορισμό για τους πιο σοφιστικέ ταξιδιώτες του Πηλίου, όλες τις εποχές του χρόνου.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή