Travel Secrets

Το εαρινό Ράλι Κλασικών Αυτοκινήτων επιστρέφει στις Σπέτσες και το Poseidonion

Το εαρινό Ράλι Κλασικών Αυτοκινήτων επιστρέφει στις Σπέτσες και το Poseidonion

Το Spetses Classic Car Race, το εαρινό Ράλι Κλασσικών Αυτοκινήτων επιστρέφει 9-10 Απριλίου στο νησί χωρίς αυτοκίνητα! Το διήμερο event, με διοργανωτές το Poseidonion Grand Hotel και την ΦΙΛΠΑ, επιστρέφει στις Σπέτσες, οι οποίες φιλοξενούν για 24 ώρες εντυπωσιακές αντίκες εποχής.

Από το 2014, το νησί των αρωμάτων "ντύνεται" μοναδικά κάθε άνοιξη με πανέμορφα αυτοκίνητα-αντίκες, μεταδίδοντας ιδανικά την κλασική αισθητική και τη γοητεία μιας άλλης εποχής. Λαμπερές Rolls Royce, εντυπωσιακές Porsche, πανέμορφες Jaguar, ελκυστικές Mercedes παίρνουν τη θέση τους και διακοσμούν την πλατεία Ποσειδωνίου με την επιβλητική παρουσία τους.

Το Poseidonion Grand Hotel καλωσορίζει θερμά τα πληρώματα και τους επισκέπτες στη θρυλική βεράντα του. Το σκηνικό του ιστορικού ξενοδοχείου σε συνδυασμό με την θέα των παλιών αυτοκινήτων, δημιουργεί κάθε άνοιξη μια υπέροχη ατμόσφαιρα και μια αίσθηση του ταξιδιού μέσα στο χρόνο.

Ζήστε την εμπειρία του Ράλι Κλασικών Αυτοκινήτων, απολαμβάνοντας 2 διανυκτερεύσεις στο Poseidonion από τις 8 έως τις 10 Απριλίου, από 345,60 ευρώ. Η τιμή περιλαμβάνει πλούσιο πρωινό. 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

Φωτογραφίες

επιστροφή