Travel Secrets

Κερδίστε ένα τριήμερο στο Ναύπλιο και το ξενοδοχείο Περιβόλι από το Art Travel & την Trésor Hotels & Resorts

Κερδίστε ένα τριήμερο στο Ναύπλιο και το ξενοδοχείο Περιβόλι από το Art Travel & την Trésor Hotels & Resorts

Κερδίστε ένα τριήμερο στο Ναύπλιο και το ξενοδοχείο Περιβόλι, από το www.arttravel.gr και την Trésor Hotels & Resorts!

Σκαρφαλωμένο σε έναν καταπράσινο λόφο λίγα χιλιόμετρα από τη ρομαντική πόλη του Ναυπλίου, το ξενοδοχείο Περιβόλι θα μετατραπεί στο πολυτελές σας καταφύγιο για γαλήνιες διακοπές στη φύση, αλλά και στην ιδανική σας βάση για να μυηθείτε στο ρομαντισμό του Ναυπλίου και να ανακαλύψετε τις ομορφιές της Αργολίδας. Βρίσκεται κρυμμένο σε έναν παλιό πορτοκαλεώνα στο χωριό Πυργιώτικα.

Σχεδιασμένο με όλο τον σεβασμό στην παράδοση και την αρχιτεκτονική της περιοχής, το ξενοδοχείο Περιβόλι άνοιξε τις πόρτες του το καλοκαίρι του 2009 με σκοπό να προσφέρει στους φιλοξενούμενούς του την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την ύπαιθρο, να ψυχαγωγηθούν αλλά και να νιώσουν τη χαρά της περιήγησης και της ανακάλυψης, σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον.

Τα δωμάτια είναι άνετα, φωτεινά διακοσμημένα με γήινες και παλ αποχρώσεις, όπου συνδυάζουν την παραδοσιακή ατμόσφαιρα με τις μοντέρνες πινελιές.

Στον όμορφο χώρο του εστιατορίου, γευτείτε καθημερινά ένα πλούσιο πρωινό μπουφέ με χειροποίητα ελληνικά εδέσματα, χειροποίητες μαρμελάδες, ζεστό παραδοσιακό ψωμί, μέλι από ντόπιους παραγωγούς, δημητριακά και κέικ. Παράλληλα, απολαύστε ένα εξαιρετικό δείπνο βασισμένο στην ελληνική μεσογειακή διατροφή και στα βιολογικά προΐόντα είτε στον εσωτερικό ατμοσφαιρικό χώρο, είτε στο αίθριο, πλάι στην πισίνα. 

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή