Travel Secrets

Διαγωνισμός: Κερδίστε μια συναρπαστική ξενάγηση στα αρχαία μυστικά της Αθήνας με τα Athens Walking Tours

Διαγωνισμός: Κερδίστε μια συναρπαστική ξενάγηση στα αρχαία μυστικά της Αθήνας με τα Athens Walking Tours

Ανακαλύψτε τα αρχαία μυστικά της Αθήνας μέσα από την εμπειρία μιας συναρπαστικής ξενάγησης στην πόλη, με τα Athens Walking Tours! Γίνετε εντελώς δωρεάν μέλος στο TClub της Trésor Hotels & Resorts και κερδίστε μία μαγευτική ξενάγηση για δύο άτομα στα μυστικά του Παρθενώνα και του νέου Μουσείου της Ακρόπολης, μέσα από την πιο δημοφιλή εναλλακτική τουριστική δραστηριότητα της πόλης με διεθνείς διακρίσεις.

Photo by Vicky Laz

Παρασυρθείτε σε μονοπάτια ιστορίας και πολιτισμού, μέσα από μια συγκλονιστική ξενάγηση στον ιερό βράχο της Ακρόπολης και αντικρύστε από κοντά τα ένδοξα μνημεία της. Νιώστε πιο σοφοί κάτω από τη σκιά του Παρθενώνα, θαυμάστε το Ερέχθειο, τα Προπύλαια, τον ναό της Αθηνάς Νίκης, το μνημείο του Αγρίππα, αλλά και την υπέροχη θέα της Αθήνας που απλώνεται στα πόδια σας. Παράλληλα, παρέα με τον έμπειρο ξεναγό των Athens Walking Tours, επισκεφθείτε το εκπληκτικό Μουσείο της Ακρόπολης και ανακαλύψτε μερικά από τα σημαντικότερα εκθέματα της αρχαιότητας.

Εγγραφείτε στο TClub για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό, από τις 10 έως τις 25 Μαρτίου, πατώντας εδώ!

Το TClub  είναι το ολοκληρωμένο πρόγραμμα επιβράβευσης για τους πιστούς και επαναλαμβανόμενους πελάτες των ξενοδοχείων της Tresor Hotels & Resorts. Η εγγραφή είναι εντελώς δωρεάν και κάθε φορά που επισκέπτεστε ένα από τα ξενοδοχεία της Tresor, κερδίζετε πόντους με τους οποίους θα έχετε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε σημαντικά τη διαμονή σας. Ως μέλος του TClub κατά τη διαμονή σας θα μπορείτε να απολαμβάνετε από τοπικές λιχουδιές, late check out και ταξιδιωτικές συμβουλές, έως εκπτώσεις σε εστιατόρια και spa, δωρεάν δείπνα και δωρεάν διανυκτερεύσεις.

Τα Athens Walking Tours διοργανώνει συναρπαστικές ξεναγήσεις σε μικρά groups, με πτυχιούχους ξεναγούς φέρνοντας σε επαφή τους ταξιδώτες με τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Αθήνας, την ελληνική γαστρονομία αλλά και τα ελληνικά κρασιά, μέσα από θεματικές ξεναγήσεις που μετατρέπονται σε αξέχαστες εμπειρίες στην πόλη.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter και στο Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή