Travel Secrets

5 λόγοι για να ταξιδέψετε περισσότερο το 2016

5 λόγοι για να ταξιδέψετε περισσότερο το 2016

Το ταξίδι είναι πάθος. Πάντα υπάρχει ένας καλός λόγος για να ταξιδέψει κανείς. Ένα ταξίδι ανοίγει τους ορίζοντες, ενισχύει τις εμπειρίες και γεμίζει με αξέχαστες εικόνες τον ταξιδιώτη. Το 2016 σας προτείνουμε να ταξιδέψετε περισσότερο και να επιλέξετε Ελλάδα για τις διακοπές σας, όχι  μόνο γιατί είναι μια πανέμορφη χώρα με εξαιρετικούς προορισμούς, αλλά επειδή έχει να σας προσφέρει και κάτι παραπάνω από αυτό.  

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τους πέντε λόγους για τους οποίους θα πρέπει να ταξιδέψετε περισσότερο μέσα στο 2016.

Προορισμοί-διαμάντια

Η χώρα μας είναι γεμάτη από προορισμούς-αληθινά διαμάντια. Από τις Κυκλάδες μέχρι το Ιόνιο, από τα Δωδεκάνησα μέχρι τη Θεσσαλία και από την Κρήτη μέχρι την Πελοπόννησο, οι ελληνικοί προορισμοί έχουν να προσφέρουν στον ταξιδιώτη πανέμορφες εικόνες κάθε εποχή του χρόνου.

Ξενοδοχεία-θησαυροί

Στην Ελλάδα θα βρείτε ξενοδοχεία, σκέτους θησαυρούς για να βιώσετε μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας. Σε καθιερωμένους αλλά και ανερχόμενους ελληνικούς προορισμούς, επιλέξτε για τη διαμονή σας ένα από τα ξεχωριστά πολυτελή boutique ξενοδοχεία που διακρίνονται για το εξαιρετικό τους design, την υψηλή αισθητική τους και τις πλουσιοπάροχες υπηρεσίες τους για να κάνουν την απόδρασή σας αξέχαστη.

Δείτε ολόκληρη την πολύτιμη συλλογή από ξενοδοχεία-πραγματικούς θησαυρούς της Trésor.

Αυθεντικές εμπειρίες

trikala

Το ταξίδι δεν έχει νόημα αν δεν γίνετε «ένα» με τον τόπο που επισκέπτεστε, ζώντας αυθεντικές τοπικές εμπειρίες, όπως ακριβώς και οι ντόπιοι. Γευτείτε τοπικές λιχουδιές στα Ζαγοροχώρια, κάντε ποδηλατάδα στα Τρίκαλα, ιππασία στο Περτούλι και το Πήλιο, sunset tour στα Μετέωρα και νιώστε ότι δεν κάνετε απλώς διακοπές, αλλά «γεμίζετε» με νέες εμπειρίες.

Περιηγηθείτε στις αυθεντικές εμπειρίες Ελλάδας που σας προσφέρει η Trésor.

Ευεξία και χαλάρωση

ios palace spa

Το 2016 παραδοθείτε σε έναν μαγικό κόσμο ευεξίας και χαλάρωσης. Επιλέξτε ένα ξενοδοχείο με σπα και αφεθείτε στις περιποιήσεις των ειδικών. Κάντε ένα χαλαρωτικό υδρομασάζ, βουτήξτε στη θερμαινόμενη πισίνα, χαλαρώστε στο χαμάμ και βιώστε την απόλυτη εμπειρία σπα. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο για τις διακοπές σας;

Φύση

ippasia valeni

Γνωρίστε από κοντά τη φύση του τόπου που επιλέξατε να επισκεφθείτε, απομακρύνοντας  από πάνω σας όλη την κούραση και το στρες της πόλης. Επιλέξτε να εκτονωθείτε με water sports, trekking, πεζοπορίες, ιππασία και άλλα τόσα "φυσικά" σπορ. Για την ξεκούρασή σας, εμπιστευτείτε την Trésor Hotels.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter και στο Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή