Travel Secrets

Φαντασμαγορική Κόκκινη Νύχτα στη Γλυφάδα στις 19 Δεκεμβρίου

Φαντασμαγορική Κόκκινη Νύχτα στη Γλυφάδα στις 19 Δεκεμβρίου

Με ένα φαντασμαγορικό χριστουγεννιάτικο θέαμα θα γιορτάσουν κάτοικοι και επισκέπτες της Γλυφάδας την έναρξη της εορταστικής περιόδου! Για πρώτη φορά, ο Δήμος σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο διοργανώνουν «Κόκκινη Νύχτα» στη Γλυφάδα το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, με ανοιχτά καταστήματα έως τις 12 τα μεσάνυχτα, εκπλήξεις και happenings!

Πυροτεχνήματα, συναυλίες, παιδικές παραστάσεις, παρέλαση τυμπανιστών με συνοδεία κόκκινων καπνογόνων, χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη φιλαρμονική και τη χορωδία του Δήμου, ένα τρενάκι γεμάτο Άη Βασίληδες να περνάει απ’ όλες τις γειτονιές, shows, ξυλοπόδαροι, ζογκλέρ, φουσκωτά παιχνίδια για τα παιδιά, ποπ κορν, μαλλί της γριάς, ζεστή σοκολάτα και χριστουγεννιάτικο κρασί, είναι μόνο μερικές από τις εκπλήξεις που σας περιμένουν στη Γλυφάδα στις 19 Δεκεμβρίου από τις 5 το απόγευμα.

Η έναρξη θα γίνει στην πλατεία Εσπερίδων στις 5 το απόγευμα, ενώ οι δεκάδες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλη την αγορά της Γλυφάδας, στα πεζοδρόμια μπροστά από τα εμπορικά καταστήματα, μέχρι τα μεσάνυχτα.  

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter και στο Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή