Travel Secrets

The Christmas Factory: Το πιο μαγικό χριστουγεννιάτικο εργοστάσιο στο κέντρο της πόλης!

The Christmas Factory: Το πιο μαγικό χριστουγεννιάτικο εργοστάσιο στο κέντρο της πόλης!

Χριστούγεννα! H μεγαλύτερη γιορτή του χρόνου πλησιάζει και το παραμύθι αρχίζει!

Τρεις χρονιές και έναν καιρό… Το "The Christmas Factory", το μεγαλύτερο και πιο μαγικό εργοστάσιο Χριστουγέννων, επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Τεχνόπολη, στο κέντρο της Αθήνας!

Ανανεωμένο, με νέα και ακόμα πιο γιορτινή διακόσμηση, λαμπερό και ζεστό, με ευφάνταστα εργαστήρια, απίθανα παιχνίδια, πεντανόστιμες λιχουδιές, συναρπαστικές εκδηλώσεις και το κυριότερο...με νέα οικονομική πολιτική που περιλαμβάνει προσιτά, εναλλακτικά πακέτα προσφορών! Το "The Christmas Factory" είναι εδώ για να μας κάνει χαρούμενους ξανά!

Santa's House

Ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών, που περιμένουν με ανυπομονησία κάθε χρόνο να κατέβει από την καμινάδα ή να μπει από το παράθυρο είναι φυσικά… στο «The Christmas Factory»! Τα παιδιά δεν χρειάζεται να περιμένουν άλλο να τους επισκεφτεί ο Άγιος Βασίλης, αφού μπορούν πλέον να μπουν εκείνα στο δικό του παραμυθένιο σπίτι και να παραδώσουν στα χέρια του το γράμμα που θα του γράψουν καθώς και να ταχυδρομήσουν μια ευχή για τα αγαπημένα τους πρόσωπα!

Toys Factory

Το μεγαλύτερο εργοστάσιο παιχνιδιών που έγινε ποτέ στην Ελλάδα με απίστευτα χρώματα, παιχνίδια και κίνηση βρίσκεται και πάλι στο «The Christmas Factory»! Εκεί όπου τα παιδιά δίνουν το γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη, μαθαίνουν για τους καλικάτζαρους και άλλα στοιχεία της λαϊκής παράδοσης και παίζουν όλα μαζί. Εδώ κατασκευάζει ο Άη Βασίλης τα παιχνίδια και τα δώρα που θα φορτώσει στο έλκηθρο του για τα παιδιά όλου του κόσμου, αλλά έχει πολλή δουλειά και δεν προλαβαίνει μόνος του! Είναι ώρα για τους μικρούς μας επισκέπτες ξανά να βάλουν τα δυνατά τους και να βοηθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις να κατασκευαστούν τα καταπληκτικά παιχνίδια! 

Sweet Factory

Τα Χριστούγεννα δεν έχουν μόνο ήχους, χρώματα και παιχνίδια, αλλά και την πιο τρυφερή γεύση του χρόνου! Για μικρούς και μεγάλους γιορτές σημαίνουν γλυκά, σοκολάτες και δεκάδες ακόμα λιχουδιές. Το εργαστήριο του e-Factory, το πιο hitech εργαστήρι του «The Christmas Factory» είναι ουσιαστικά ο χώρος της διαδικτυακής τηλεόρασης. Εδώ, ο κάθε επισκέπτης θα έχει την δυνατότητα να στείλει τις ευχές του σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα σε κάθε γωνιά του πλανήτη και αυτές θα φιλοξενούνται στην επίσημη ιστοσελίδα του «Εργοστασίου». Παράλληλα μικροί και μεγάλοι μπορούν να προμηθευτούν παραδοσιακά γλυκίσματα, λαχταριστά μπισκότα, σοκολάτες, παστέλια, λουκούμια, υποβρύχιο μέσα από τους μεγάλους πάγκους του εργαστηρίου. Εδώ βρίσκεται και ένα γλυκό καταφύγιο όπου μπορούν μικροί και μεγάλοι να αναπληρώσουν τις δυνάμεις τους και να γευτούν απίθανα νόστιμα εδέσματα.

 “The Christmas Factory”! Ένας παραμυθένιος προορισμός στην καρδιά της πόλης που μας προσκαλεί να γίνουμε για λίγες μέρες όλοι παιδιά, να αφεθούμε στη μαγεία των γιορτών και να πιστέψουμε στα θαύματα. Ας φτιάξουμε μαζί τα πιο μαγικά Χριστούγεννα του κόσμου, γιατί όπως μας αρέσει να λέμε η μαγεία είναι …στο χέρι μας!

Δείτε το πρόγραμμα του Christmas Factory εδώ

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter και στο Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή