Travel Secrets

Πετάξτε με αερόστατο πάνω από τα Μετέωρα την ώρα της ανατολής

Πετάξτε με αερόστατο πάνω από τα Μετέωρα την ώρα της ανατολής

Cover photo by visitmeteora.travel

Τα Μετέωρα είναι ένα φυσικό φαινόμενο μοναδικό στον κόσμο που προκαλεί δέος με την απίστευτη ομορφιά του. Αν μάλιστα απολαύσετε τη μαγευτική τους θέα την ώρα της ανατολής μέσα από ένα αερόστατο, τότε θα ζήσετε μία εμπειρία που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό σας. Η VisitMeteora σας προ(σ)καλεί να θαυμάσετε τα Μετέωρα μέσα από το Meteora Air Balloon Sunrise Tour και να απολαύσετε εικόνες που κόβουν την ανάσα. Όσο το αερόστατό σας φτάνει σε ύψος 2.000 ποδιών, η θέα που σας αποκαλύπτεται είναι απαράμιλλη.

Η απολαύση της πτήσης με αερόστατο δεν είναι ποτέ ίδια. Καθώς το μπαλόνι πετά σύμφωνα με τον άνεμο, κάθε πτήση είναι και μια περιπέτεια. Η διαδρομή σας προσαρμόζεται ανάλογα με την ροή του ανέμου κι έτσι η εμπειρία σας είναι απροσδόκητη και πάντα διαφορετική. Έπειτα από μία ώρα πτήσης, ο πιλότος σας θα αποφασίσει ένα κατάλληλο μέρος για προσγείωση, έπειτα από την οποία θα απολαύσετε ένα εορταστικό ποτήρι σαμπάνιας!

Photo by visitmeteora.travel

Η πτήση διαρκεί περίπου μία ώρα, κοστίζει 180 ευρώ το άτομο και περιλαμβάνει μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο σας. Πριν την απογείωση θα απολαύσετε ένα ελαφρύ πρωινό. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Για τη διαμονή σας στα Τρίκαλα, επιλέξτε το Ananti City Resort, το εκπληκτικό ξενοδοχείο που βρίσκεται σε απόσταση μόλις μισής ώρας από τα μοναδικά Μετέωρα. Από τις 31 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου, αποδράστε στα Τρίκαλα και το Ananti City Resort με 216 ευρώ τις δύο διανυκτερεύσεις σε Δίκλινο δωμάτιο με πανοραμική θέα και πρωινό.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter και στο Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή