Travel Secrets

Διαγωνισμός: Κέρδισε 1 διήμερο στο Ananti City Resort στα Τρίκαλα με το νέο Ford Mondeo

Διαγωνισμός: Κέρδισε 1 διήμερο στο Ananti City Resort στα Τρίκαλα με το νέο Ford Mondeo

Δηλώστε συμμετοχή στο νέο διαγωνισμό της Ford «Test Drive Weekend Contest» με το νέο Ford Mondeo, ζήστε από κοντά τη μοναδική εμπειρία μιας ξεχωριστής νυχτερινής προπόνησης πέντε χιλιομέτρων και παράλληλα διεκδικήστε ένα αξέχαστο διήμερο στο Ananti City Resort, το μοναδικό ξενοδοχείο των Τρικάλων και μέλος της Trésor Hotels & Resorts.

Η Ford Motor Ελλάς και το νέο Ford Mondeo διοργανώνουν το 1ο FORD MONDEO Light Running Event και προσκαλούν το κοινό να ζήσει από κοντά μια ξεχωριστή εμπειρία. Το νέο Ford Mondeo με τους  δυναμικούς προβολείς LED που παράγουν ένα έντονο λαμπρό φυσικό φως και μπορούν να προσαρμόσουν τη γωνία δέσμης και την ένταση του προβολέα στο εκάστοτε οδηγικό περιβάλλον-  θα φωτίσει τη διαδρομή των 5χλμ, δημιουργώντας μία ιδιαίτερη εμπειρία νυχτερινής αθλητικής προπόνησης. Δηλώστε συμμετοχή στο http://mondeo.lightrunning.gr/ και μπορεί να είστε εσείς ο νικητής ενός ξεχωριστού διημέρου στο Ananti City Resort.

Η πρώτη νυχτερινή  προπόνηση 5 χλμ του FORD MONDEO Light Running Event θα πραγματοποιηθεί στη Φιλοθέη, την Πέμπτη 2 Απριλίου 2015 και ώρα 20:30, με αφετηρία το γήπεδο της Φιλοθέης.  Δύο εβδομάδες αργότερα, την Πέμπτη 16 Απριλίου θα ακολουθήσει η δεύτερη νυχτερινή προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή της Γλυφάδας, με σημείο έναρξης την πλατεία Κατράκη.

Διεκδικήστε ένα ταξίδι με το νέο Ford Mondeo και ζήστε ένα αξέχαστο διήμερο μαζί με τον αγαπημένο σας, τον φίλο ή τη φίλη σας, μένοντας σε ένα από τα ευρύχωρα, δίκλινα δωμάτια του Ananti City Resort στα Τρίκαλα, όλα με μεγάλες τζαμαρίες που προσφέρουν πανοραμική θέα στην γύρω περιοχή. 

Το δώρο περιλαμβάνει:

  1. Τη μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο με το νέο Ford Mondeo συμπεριλαμβανομένων των καυσίμων μετακίνησης.
  2. Διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό και δωρεάν χρήση εσωτερικής πισίνας, σάουνας, χαμάμ και γυμναστηρίου.

Σημειώνεται ότι για τη συμμετοχή στο Test Drive Weekend Contest είναι απαραίτητη η φυσική σας παρουσία στο Light Running Event αφού έχετε αποδεκτεί το Έντυπο Συναίνεσης και τους Όρους Συμμετοχής του διαγωνισμού.

Ο νικητής θα αναδειχθεί από ηλεκτρονική κλήρωση και θα ενημερωθεί τηλεφωνικά για τις λεπτομέρειες του δώρου την Παρασκευή 17/04/2015.

Αν θέλετε να είστε εσύ ο τυχερός που θα κερδίσει αυτό το μοναδικό Mondeo διήμερο δηλώστε συμμετοχή μέχρι τις 15/04/2015 «τρέχοντας» στη σχετική φόρμα. Η διανυκτέρευση αφορά το διήμερο 24 και 25/04/2015. 

Με DYNAMIC LED προβολείς που διαβάζουν τον δρόμο, πίσω ζώνες ασφαλείας με ενσωματωμένους αερόσακους  (Inflatable Rear Seatbelt) για περισσότερη ασφάλεια,  με σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης (Active Park Assist) για άνετο παρκάρισμα , με σύστημα  Συνδεσιμότητας  SYNC2 για hands- free έλεγχο των λειτουργιών στην καμπίνα- και με πολλές ακόμα καινοτόμες τεχνολογίες, το νέο Ford Mondeo είναι η απάντηση σε όσους αναζητούν ένα αυτοκίνητο εντυπωσιακό, αλλά και εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Το Ananti City Resort είναι ένα σύγχρονο και πολυτελές καταφύγιο, χτισμένο στις παρυφές της πόλης των Τρικάλων που συνδυάζει τις σύγχρονες ανέσεις και τις πληθωρικές παροχές με το ασύγκριτο πλεονέκτημα των δεκάδων επιλογών για εξορμήσεις στις τριγύρω περιοχές.

 

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή