Travel Secrets

O διάσημος Τούρκος ηθοποιός Yontem Selcuk στη Λίνδο & στο Melenos Boutique Hotel!

melenos boutique hotel

Ο διάσημος Τούρκος ηθοποιός, Yontem Selcum, επισκέφτηκε τη Ρόδο και την Λίνδο, και συγκέντρωσε το ενδιαφέρον και τα βλέμματα του κοινού!

melenosΓνωστός από τη σειρά "Πειρασμός" που προβάλλονταν πέρυσι στον ΑΝΤ 1, ο διάσημος ηθοποιός Yontem Selcum έπειτα από τη μεγάλη απήχηση που είχε στην Θεσσαλονίκη, διαπιστώθηκε πως διαθέτει μεγάλο και φανατικό κοινό και στη Ρόδο. Παρέα με τον σκηνοθέτη Murat Actas απόδρασαν στη Λίνδο, και για τη διαμονή του επέλεξε το αγαπημένο Melenos Hotel -δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι το συγκεκριμένο ξενοδοχείο επιλέγουν διάσημοι καλλιτέχνες και σημαντικές προσωπικότητες κάθε τομέα. Ο ηθοποιός δεν έκρυψε τη συμπάθεια και την εκτίμηση που τρέφει για τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, Μιχάλη Μελένου, και τον ενθουσιασμό του για το ξενοδοχείο. Σε σχετικές του δηλώσεις μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά πως θαυμάζει και επικροτεί το έργο του κου. Μελένου, ο οποίος επί 13 χρόνια ασχολήθηκε και με την παραμικρή λεπτομέρεια προκειμένου να κάνει το όνειρο ενός παραδοσιακού και λινδιακού "σπιτιού" πραγματικότητα. 

Το ξενοδοχείο φέρει πολλές επιρροές από την οθωμανική κουλτούρα, και πολλά από τα διακοσμητικά αντικείμενα έχουν προέλθει από χώρες της Ανατολής.

Οι εντυπώσεις του ηθοποιού από τη Λίνδο, υπήρξαν οι καλύτερες και όπως όλα δείχνουν θα την ξαναεπισκέφτεί σύντομα!


Λεζάντα: Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Melenos Lindos, Μιχάλης Μελένος (αριστερά) & ο Τούρκος ηθοποιός Yontem Selcum (δεξιά).

Από: Yontem Selcukv

 
 

επιστροφή