Travel Secrets

Η Trésor Hotels & Resorts πάει Παρίσι!

Η Trésor Hotels & Resorts πάει Παρίσι!

Αναζητώντας την εμπειρία της αυθεντικής φιλοξενίας και την απόλαυση υψηλών προδιαγραφών στις υπηρεσίες, ερευνήσαμε και εντοπίσαμε τα καλύτερα ανεξάρτητα boutique hotels σε όλη την Ελλάδα.

Με στόχο τόσο την παράλληλη προώθηση των 25 boutique ξενοδοχείων-μελών μας αλλά και των περισσότερων από 16 ελληνικών προορισμών όσο και του ίδιου του brand, συμμετέχουμε για 3η φορά σε Διεθνή Έκθεση στο εξωτερικό.

Αυτήν την φορά θα βρεθούμε, στην σπουδαιότερη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Γαλλίας, IFTM TOP RESA στο Παρίσι, που ανοίγει τις πύλες της έως και τις 27 Σεπτεμβρίου. Στην TOP RESA, δίνουν ραντεβού κάθε χρόνο περισσότερα από 30.000 στελέχη της τουριστικής βιομηχανίας, εκπρόσωποι κυβερνήσεων, αλλά & οργανισμών, ενώ θα προβληθούν περισσότεροι από 160 τουριστικοί προορισμοί, ανάμεσά τους και η χώρα μας.

Η Trésor Hotels & Resorts, συμμετέχει στην κορυφαία αυτή έκθεση, με δικό της corner, μέσα στο περίπτερο του ΕΟΤ και θα δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες της έκθεσης να κερδίσουν μοναδικά πακέτα εμπειρίας στα ξενοδοχεία της αλυσίδας της μέσα από ένα μοναδικό διαγωνισμό. 

Μέσα από πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό οι επισκέπτες θα μπορούν να γνωρίσουν τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία της Ελλάδας. Μέσα από εικόνες από μοναδικά τοπία ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τα μυστικά των προορισμών και να ταξιδέψει μας.

Με την Trésor Hotels & Resorts μπορείτε να ανακαλύψετε τους πιο καλά κρυμμένους θησαυρούς...

Καλώς ήρθατε στον κόσμο μας, στον κόσμο της πολυτέλειας και των εμπειριών.

Για περισσότερες πληροφορίες και υλικό μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2108981884 ή μέσω mail στο marketing@tresorhotels.com

Από: Ζένια Πολυμενάκου

 
 

επιστροφή