Travel Secrets

World Travel Awards: Βραβείο Leading Luxury Private Villa στην Ελλάδα για τις Conte Marino Villas

World Travel Awards: Βραβείο Leading Luxury Private Villa στην Ελλάδα για τις Conte Marino Villas

Τον τίτλο της καλύτερης πολυτελούς ιδιωτικής βίλας της Ελλάδας για το 2016 κατέκτησαν οι πανέμορφες, υπερπολυτελείς Conte Marino Villas, πολύτιμο μέλος της Trésor Hotels & Resorts στα Χανιά, στα φετινά World Travel Awards.

Τα World Travel Awards αναγνωρίζουν, επιβραβεύουν και γιορτάζουν την αριστεία σε όλους τους τομείς της παγκόσμιας ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας.

Η εκλεπτυσμένη πολυτέλεια, η ιδιωτικότητα και η εκπληκτική ομορφιά των εξαιρετικών Conte Marino Villas κατέκτησαν τα World Travel Awards.

Είτε θέλετε να ζήσετε ένα ονειρικό ταξίδι του μέλιτος, να απολαύσετε χαλαρωτικές διακοπές ή να κάνετε ένα επαγγελματικό ταξίδι στα Χανιά, οι Conte Marino Villas σας περιμένουν για να σας προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία διαμονής με τρείς βίλες που συνδυάζουν άψογα το πανέμορφο κρητικό τοπίο με τον σύγχρονο αρχιτεκτονικό συνδυασμό.

Ζήστε την πιο εκλεπτυσμένη εμπειρία διαμονής στα Χανιά, κάνοντας την κράτησή σας στις Conte Marino Villas.

Kάντε την κράτησή σας μέσω tresorhotels.com & απολαύστε δωρεάν room upgrade, κρασί, τοπικές λιχουδιές & ταξιδιωτικά tips και πολλά ακόμα προνόμια, από την πρώτη κιόλας κράτηση! Συγκεντρώστε πόντους ανά διανυκτέρευση και κερδίστε ακόμα περισσότερα προνόμια για τις επόμενες διαμονές σας!

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή