Travel Secrets

Κερδίστε ένα τριήμερο στο Kipi Suites στα Ζαγοροχώρια

Κερδίστε ένα τριήμερο στο Kipi Suites στα Ζαγοροχώρια

Το GLOW loves blogging σε συνεργασία με την Trésor Hotels & Resorts οργανώνει διαγωνισμό όπου ένας τυχερός αναγνώστης θα κερδίσει δύο διανυκτερεύσεις, κατόπιν διαθεσιμότητας (με πιθανές ημερομηνίες 1-30 Σεπτεμβρίου) στον πολυτελή ξενώνα Kipi Suites στους Κήπους, στα γραφικά Ζαγοροχώρια. Για να πάρετε μέρος στην κλήρωση, δεν έχετε παρά να αφήσετε το σχόλιό σας στο θέμα του blog και που ξέρετε, μπορεί να είστε εσείς ο τυχερός που θα απολαύσει το μοναδικό αυτό τριήμερο!

Στον διαγωνισμό θα έχετε την δυνατότητα να λάβετε μέρος μέχρι την ερχόμενη Τρίτη στις 16.00 που θα ανακοινωθεί ο νικητής!

 

Αναδημοσιεύουμε από το www.glow.gr το κείμενο της Stauroula Kleidaria:

Ένα ορεινό, καλοκαιρινό οδοιπορικό στα Ζαγοροχώρια ολοκληρώνεται ιδανικά με διαμονή στον ξενώνα Kipi Suites στο Ζαγόρι και υπόσχεται να σας μείνει αξέχαστο για όλη σας τη ζωή. Η μοναδική ομορφιά του τοπίου και κυρίως η ζεστασιά ανθρώπων θα είναι οι πρώτες σας εντυπώσεις. Αρμονία είναι η πρώτη εικόνα που εισπράτει κανείς από την πέτρινη γειτονιά του ξενώνα που αποτελείται από αρκετά κτίρια. Με κέντρο τα δύο αναπαλαιωμένα κτίρια του 1848, προστέθηκαν τρία καινούρια κτίρια που όλα όμως είναι πέτρινα και υπακούουν στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική των Ζαγοροχωρίων. Τοποθετημένη στην ανατολική άκρη του χωριού, η γειτονιά του Kipi Suites περιβάλλεται από πέτρινα ζαγορίσια σπίτια και βελανιδιές.

Ο Αλέξανδρος Καλλαντζής, εμπνευστής και ιδιοκτήτης του Kipi Suites, έχει διάφορες αδυναμίες και αυτή η προσωπική του φροντίδα για να περάσετε καλά, είναι που κάνει το Kipi Suites, έναν από τους αγαπημένους μας ξενώνες. Μόλις ξυπνήσετε το πρωί, η κυρία Μαρία θα σας περιμένει για πρωινό, έχοντας ετοιμάσει από νωρίς όλα τα καλά του κόσμου: ντόπια τυριά από μικροπαραγωγούς, γιαούρτι και ψωμί που φτιάχνεται στον ξενώνα, χειροποίητες μαρμελάδες και φρέσκα γλυκά και πίτες, επίσης χειροποίητα, που κάθε μέρα αλλάζουν. Ακόμα και τα κρουασανάκια είναι χειροποίητα, ενώ η πάστα φλόρα και η σπανακόπιτα θα σας τονώσουν, δίνοντας σας δύναμη για να συνεχίσετε την ημέρα και να εξερευνήσετε τα Ζαγοροχώρια. Επίσης, στο εστιατόριο του ξενώνα “Kipi Bites” μπορείτε όλη μέρα να τσιμπήσετε ελαφριά πιάτα και σνακς, ενώ κάθε Σάββατο βράδυ υπάρχει μενού με τέσσερα πιάτα.

Οι πεζοπορίες και οι διαδρομές στη φύση είναι η ειδικότητα του Αλέξανδρου και του προσωπικού. Θα σας βοηθήσουν με όποια δραστηριότητα θέλετε να ακολουθήσετε, ενώ θα σας προτείνουν και αξιοθέατα και συναρπαστικές εμπειρίες.
Η μέρα κλείνει ιδανικά στο Lounge του ξενώνα, όπου έχετε την επιλογή να διαλέξετε από εκλεκτές ετικέτες από τον ελληνικό αμπελώνα και από μια μεγάλη ποικιλία εξαιρετικών και πολύτιμων malt whiskies.

 

Don’t miss!

Ο ξενώνας Kipi Suites στους Κήπους στα Ζαγοροχώρια, προσφέρει σε έναν τυχερό αναγνώστη του GLOW loves blogging δύο διανυκτερεύσεις κατόπιν διαθεσιμότητας με πιθανές ημερομηνίες από 01 έως 30 Σεπτεμβρίου. Αφήστε το σχόλιο σας στο θέμα του blog και πάρτε μέρος στην κλήρωση. Ο διαγωνισμός ισχύει έως την ερχόμενη Τρίτη 22/7 στις 16.00 που θα ανακοινωθεί ο νικητής. Καλή επιτυχία!

 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter

Από: Αμαλία Μέη

 
 

επιστροφή