Travel Secrets

Το Κυρίμαι Hotel στην λίστα “Europe's best secret seaside hotels” του Conde Nast Traveller

Το Κυρίμαι Hotel στην λίστα “Europe's best secret seaside hotels” του Conde Nast Traveller

Είναι πολύ σημαντικό για ένα ξενοδοχείο να καταφέρνει κάποια στιγμή να μπει σε μια από τις χρυσές λίστες του φημισμένου Traveller της Conde Nast.

Πρόσφατα λοιπόν, το Κυρίμαι Hotel της Trésor Hotels & Resorts μπήκε στην λίστα “Europe's best secret seaside hotels” του cntraveller.com, η οποία περιλαμβάνει ξενοδοχεία που είναι τόσο όμορφα και value for money που ιδανικά θα ήθελες να παραμείνουν ένα κρυφό μυστικό ανάμεσα σε σένα και σε λίγους και εκλεκτούς! Απαραίτητη προϋπόθεση για τα ξενοδοχεία που συμπεριλαμβάνονται είναι το να βρίσκονται μια ανάσα από την θάλασσα, το κόστος του δωματίου  τη βραδιά να είναι μέχρι 80 λίρες Αγγλίας και η απόσταση να επιτρέπει ακόμα και μια απόδραση λίγων ημερών.

Το κείμενο που συνοδεύει την παρουσίαση του ξενοδοχείου λέει περιληπτικά τα παρακάτω:

“Το να βρεις το Κυρίμαι στην άλλη άκρη της Πελοποννήσου δεν είναι εύκολη υπόθεση αλλά πραγματικά αξίζει την διαδρομή μέχρι εκεί. Το ξενοδοχείο στεγάζεται σε μια αναπαλαιωμένη αποθήκη του 1870 και βρίσκεται κυριολεκτικά πάνω στο νερό. Τα 22 δωμάτια είναι όλα διαφορετικά μεταξύ τους, με πέτρινους τοίχους, ξύλινα δοκάρια στο ταβάνι και βαριά παντζούρια που το πρωί ανοίγουν για να αποκαλύψουν έναν υπέροχο ουρανό και την θάλασσα που βρίσκεται ακριβώς από κάτω. Το πρωινό είναι ένα γαστρονομικό όργιο που σερβίρεται στην σκιά της πέργκολας δίπλα στην πισίνα και αποτελείται από φρεσκοψημένα σπιτικά γλυκά, μέλι τοπικής παραγωγής και πλούσιο κρεμώδες γιαούρτι. Στον ίδιο χώρο θα απολαύσετε και το μεσημεριανό σας φαγητό με φρεσκοτηγανισμένο καλαμαράκι και καπνιστή μελιτζανοσαλάτα συνοδεία εξαιρετικού Ασύρτικου κρασιού από την γειτονική Μονεμβασιά. Η γύρω περιοχή είναι πλούσια σε αξιοθέατα αλλά δεν θα σας παρεξηγήσει κανείς αν περάσετε όλη σας τη μέρα δίπλα στην πισίνα και κάνοντας βουτιές στην θάλασσα από την προβλήτα του ξενοδοχείου. Απόσταση από το νερό: τρία βήματα!”

Πατήστε εδώ για να δείτε όλο το αφιέρωμα.

 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter

Από: Αμαλία Μέη

 
 

επιστροφή