Travel Secrets

Yoga, fitness και full διασκέδαση στη Σίφνο

Yoga, fitness και full διασκέδαση στη Σίφνο

Η Σίφνος είναι ένα νησί αγαπημένο που συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο την ηρεμία και τον παραδοσιακό τρόπο ζωής με την έντονη κοσμοπολίτικη ζωή αν και εφόσον αυτό είναι το ζητούμενο.

Το Verina Suites, μέλος της Trésor Hotels & Resorts, αποτελεί μια σούπερ επιλογή και για τα δύο, μια που και ηρεμία προσφέρει αλλά και την έντονη ζωή στην Απολλωνία που είναι μόλις 10 χλμ μακριά. Χτισμένο σε κυκλαδίτικο στυλ όπου η παράδοση δένει αρμονικά με το σύγχρονο design, διαθέτει δίκλινα δωμάτια αλλά και υπέροχες σουίτες, μεζονέτες και διαμερίσματα ώστε να καλύπτει κάθε ανάγκη των επισκεπτών του. Η διακριτική πολυτέλεια είναι το κύριο χαρακτηριστικό τους μαζί με την άνεση και την ζεν ατμόσφαιρα. Hot spot του ξενοδοχείου η εντυπωσιακή πισίνα όπου θα απολαύσετε την δροσιά της αλλά και τα εμπνευσμένα cocktails του pool bar. Must και το εστιατόριο Βατράχια που θα σας εντυπωσιάσει με τις ωραίες θαλασσινές του γεύσεις.

Στο Verina Suites δίνουν μεγάλη σημασία και στο κομμάτι της ευεξίας αλλά και την χαλάρωσης, γι'αυτό έχουν ετοιμάσει και  δύο πολύ ενδιαφέροντα πακέτα ειδικά γι'αυτό το σκοπό:

 

30 Μαϊου - 6 Ιουνίου, Iyengar yoga holiday με τη Βούλα Μπόλου (JR INT III Teacher)

Μια εμπειρία που μπορεί να σας αλλάξει τη ζωή. Θα κάνετε γιόγκα στον κήπο κάτω από τις ελιές, πρωί και απόγευμα, επιτρέποντας τη δημιουργία μιας λεπτής ισορροπίας ανάμεσα στη φύση και την ψυχή σας. Η προσδοκία σας για ροή άφθονης ενέργειας θα γίνει πραγματικότητα καθώς θα επικεντρώνεστε όλο και περισσότερο στην άσκηση και οι αισθήσεις σας θα εναρμονίζονται με το ρυθμό της ζωής. Το κόστος για τα μαθήματα γιόγκα, 5 ώρες κάθε μέρα, ανέρχεται σε €250.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε τη συμμετοχή σας στα μαθήματα, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Βούλα Μπόλου (τηλ. 6977457561, e-mail: vula_bolou@yahoo.com)

 

Σαββατοκύριακο 6 - 9 Ιουνίου, fitness, Iyengar yoga και beach functional training

Ένα σαββατοκύριακο γεμάτο δράση, ήλιο και πολλή διασκέδαση! Δύο από τους κορυφαίους εκπαιδευτές από την Αθήνα η Βούλα Μπόλου και ο Γιώργος Καραναστάσης θα σας προσφέρουν άφθονη ψυχαγωγία! Θα κάνουν μαθήματα κατά τη διάρκεια του τριήμερου για όλους. Το κόστος για τα μαθήματα Iyengar yoga και beach functional training είναι €100.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε τη συμμετοχή σας στα μαθήματα, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Βούλα Μπόλου (τηλ. 6977457561) ή τον Γιώργο Καραναστάση (τηλ. 6946049112).

Όλη η δράση θα είναι γύρω από το Verina Suites! Οι τιμές των δωματίων ξεκινούν από €40 το άτομο για κάθε διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο που θα το μοιράζονται δύο άτομα. Στην τιμή περιλαμβάνεται και το πρωϊνό.

Οι προσφορές όμως στο Verina Suites δεν σταματούν εδώ!

Αν είστε από τους τυχερούς που μπορούν να κάνουν διακοπές τον Ιούνιο ή τον Σεπτέμβριο που είναι ότι καλύτερο, φροντίστε να κάνετε κράτηση για περισσότερες από 5 διανυκτερεύσεις στο Verina Suites μέσα σε αυτούς τους μήνες για να  έχετε έκπτωση 20%.

Έτσι θα έχετε την σούπερ ευκαιρία να κάνετε διακοπές σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο υψηλών προδιαγραφών σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή και να απολαύσετε τη Σίφνο στα καλύτερά της. Σημειώστε επίσης πως ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας των πανηγυριών στο νησί και επιλέγοντάς τον θα έχετε την ευκαιρία να γίνετε και εσείς μέρος της όλης παράδοσης.

 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter

Από: Αμαλία Μέη

 
 

Φωτογραφίες

επιστροφή