Travel Secrets

Ελάτε να πιάσουμε το Μάη στη Σίφνο

Ελάτε να πιάσουμε το Μάη στη Σίφνο

Αυτή την Πρωτομαγιά ελάτε να την περάσουμε παρέα στη Σίφνο. Σας ετοιμάζουμε ένα πρόγραμμα που θα σας επιτρέψει να απολαύσετε όλες σας τις μέρες στην υπέροχη ανοιξιάτικη Σίφνο. Τέσσερις ημέρες περπάτημα σε όμορφα μονοπάτια, πικνικ με τοπικές λιχουδιές, και για τους τολμηρούς οι πρώτες βουτιές στη θάλασσα!

Το πρόγραμμα ξεκινάει την Πρωτομαγιά...


Πέμπτη 1 Μαΐου

Αναχώρηση στις 11:30π.μ. από το  Verina Suites με προορισμό τον όρμο της Φυκιάδας και το μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου του Κοντού. Στο μοναστήρι θα ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας τρώγοντας διάφορες παραδοσιακές λιχουδιές που θα μας περιμένουν να τις απολαύσουμε. Στη διαδρομή θα μαζέψουμε λουλούδια και θα φτιάξουμε πρωτομαγιάτικα στεφάνια να φέρουμε πίσω μαζί μας!

 

Παρασκευή 2 Μαΐου
Ανάπαυλα, χαλάρωση, βόλτες...

Σάββατο 3 Μαΐου

Θα ξεκινήσουμε το πρωί από τον Αρτεμώνα με προορισμό το μοναστήρι της Παναγίας τα Μάγγανα που βρίσκεται σε μια αξέχαστη τοποθεσία δίπλα στα παλιά μεταλλεία. Στο μοναστήρι θα σταματήσουμε για να φάμε ένα όμορφο σπιτικό φαγάκι, να πάρουμε δύναμη και να συνεχίσουμε μέχρι τον Άγιο Σώστη που είναι και το τέλος της διαδρομής μας.

 

Κυριακή 4 Μαΐου
Θα κλείσουμε το όμορφο τετραήμερό μας με ένα ωραιότατο BBQ στον κήπο του Verina Suites!

 

Οι τιμές των δωματίων για το τετραήμερο ξεκινούν από 100 ευρώ την ημέρα. 

Οι τιμές περιλαμβάνουν πρωινό, οδηγό για τις περιπατητικές εκδρομές, σνακς και φαγητό στις δύο εκδρομές, και το κυριακάτικο BBQ. Δεν περιλαμβάνουν τα εισιτήρια των πλοίων για να φτάσετε στη Σίφνο και οποιαδήποτε άλλη μετακίνηση στο νησί.

 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter 

Από: Πάνος Παπαμικρόπουλος

 
 

επιστροφή