Travel Secrets

Το 3μερο της Καθαράς Δευτέρας, υποδεχτείτε την άνοιξη στο Monopatia Resort & Restaurant, στα Ζαγοροχώρια

Το 3μερο της Καθαράς Δευτέρας, υποδεχτείτε την άνοιξη στο Monopatia Resort & Restaurant, στα Ζαγοροχώρια

Το Monopatia Resort & Restaurant, αποτελεί την ιδανική αφορμή, για να ταξιδέψετε στα Ζαγοροχώρια το 3μερο της Καθαράς Δευτέρας, καθώς είναι η ιδανική βάση, για να εξερευνήσετε τα 46 χωριά του Ζαγορίου. Η προνομιακή του θέση στο Κεντρικό Ζαγόρι σας επιτρέπει να έχετε  σε κοντινή απόσταση όλα τα ενδιαφέροντα χωριά αλλά και τις τοποθεσίες φυσικού κάλλους.

Το Monopatia Resort & Restaurant είναι στην ουσία μια γειτονιά στο κέντρο του χωριού των Άνω Πεδινών, στο Ζαγόρι. Μια γειτονιά που θυμίζει τα παλιά και ταυτόχρονα βιώνεται μέσα από την περηφάνια για τα νέα. Είναι το αποτέλεσμα ενός ιδιαίτερου ονείρου και σχεδίου: παλιά αρχοντικά του 19ου αιώνα, αχυρώνες και παράσπιτα αναστηλώθηκαν με σεβασμό στο παρελθόν και την αρχιτεκτονική τους και έγιναν η βάση ενός resort, το οποίο είναι πολυτελές αλλά με τόση διακριτικότητα, όση διαθέτει και το αρχιτεκτονικό τοπίο των Ζαγοροχωρίων.

Τα μεγάλα και πολλά παράθυρα με τη θέα στο χωριό επιβάλλουν τον πρωινό αναλογισμό και τη νυχτερινή ονειροπόληση, ενώ το μοναδικό μενού του εστιατορίου συνδυάζει φρέσκα, ντόπια υλικά με μεαστρία και τεχνική. Πρωτότυπες συνταγές εκτελούνται με φαντασία και μεράκι και πάντα χρησιμοποιώντας αγνά υλικά. Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικό μενού το οποίο συνοδεύεται από εκλεκτά κρασιά της ευρύτερης περιοχής της Βόρειας Ελλάδας αλλά και από ποικίλες άλλες προελεύσεις, ελληνικές και εισαγωγής

Το 3μερο της Καθαράς Δευτέρας, απολαύστε τη διαμονή σας σε ένα από τα υπέροχα και πολυτελή δωμάτια του Monopatia Resort για 3 διανυκτερεύσεις στην ειδική τιμή των 350,00 €.

  • 3 διανυκτερεύσεις σε Classic Double Room
  • Πλούσιο πρωινό
  • Μπουκάλι κρασί κατά την άφιξή σας
  • Δείπνο 3 πιάτων για 2 άτομα (μια φορά κατά τη διαμονή, δεν συμπεριλαμβάνονται τα ποτά)
  • Δωρεάν late check-out (κατόπιν διαθεσιμότητας)

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε μας στο +30 210 8981884 ή στείλτε μας e-mail: callcenter@tresorhotels.com


Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter

Από: Βίκυ Λαζαρίκου

 
 

επιστροφή