Travel Secrets

Η Trésor Hotels & Resorts καλωσορίζει τα Rimondi Boutique Hotels

Η Trésor Hotels & Resorts καλωσορίζει τα Rimondi Boutique Hotels

Η Trésor Hotels & Resorts, η πρώτη αλυσίδα ανεξάρτητων boutique ξενοδοχείων στην Ελλάδα, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ένταξη των Rimondi Boutique Hotels στην οικογένειά της.

Στην καρδιά της πόλης του Ρεθύμνου, θα συναντήσουμε μια από τις πιο καλοδιατηρημένες αναγεννησιακές πόλεις της Μεσογείου και φυσικά τα Rimondi Boutique Hotels. Το συνονθύλευμα των πολιτισμών που συνυπάρχουν αρμονικά εδώ, προικίζουν την πόλη  με μοναδικά αναγεννησιακά, ενετικά αλλά και οθωμανικά χρώματα τα οποία θα σας συνεπάρουν σε κάθε περιπλάνησή σας και θα σας κάνουν να ερωτευθείτε την μεσαιωνική της αύρα με την πρώτη ματιά. 

Είτε επιλέξετε να μείνετε σε ένα από τα 20 δωμάτια και τις μεζονέτες του Palazzo Rimondi ή σε μία από τις 13 πολυτελείς σουίτες του Rimondi Estate, να είστε σίγουροι πως θα ζήσετε μοναδικές στιγμές, μέσα σε ένα ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό σκηνικό που θα σας σαγηνεύσει.

Αφεθείτε στην όαση χαλάρωσης που δημιουργήθηκε ειδικά για εσάς, με τις εσωτερικές αυλές και τις πισίνες που αποτελούν πρότυπο κομψότητας.

 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter

Από: Πάνος Παπαμικρόπουλος

 
 

επιστροφή