Travel Secrets

Stay in Love και κερδίστε ένα ρομαντικό 3ημερο!

Stay in Love και κερδίστε ένα ρομαντικό 3ημερο!

Η Trésor Hotels & Resorts, που αποτελεί μια συλλογή προσεκτικά επιλεγμένων boutique ξενοδοχείων σε όλους τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς της χώρας, σε συνεργασία με τo clickatlife.gr σας προσφέρει, μέσα από μια σειρά διαγωνισμών, διαμονή σε boutique ξενοδοχεία με αφορμή την γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου που πλησιάζει.

Ο νέος διαγωνισμός αφορά το ατμοσφαιρικό ξενοδοχείο Villa Vager, στο Λεβίδι Αρκαδίας.

Η ιστορία του ξενοδοχείου Villa Vager είναι από αυτές τις λίγες πολύτιμες ιστορίες που αξίζει να ειπώνονται και να διαδίδονται. Η Μαρίνα και ο Νικόλας Βάγγερ άφησαν τη ζωή τους στην πολύβουη πόλη και αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα μεγάλο αρχοντικό στο Λεβίδι Αρκαδίας. Ένα αρχοντικό όπου θα υποδέχονται τους επισκέπτες-φίλους τους και θα φροντίζουν να περνάνε αξέχαστες στιγμές.

Τα 10 δωμάτια του ξενοδοχείου είναι όλα διαφορετικά μεταξύ τους, αλλά όλα έχουν ενδοδαπέδια θέρμανση και εξελιγμένη τεχνολογία, όπως έξυπνες τηλεοράσεις και ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο. Το χειροποίητο πρωινό σερβίρεται μέχρι αργά το πρωί, ενώ το ξενοδοχείο διαθέτει και οχήματα ATVs για συναρπαστικές διαδρομές στα βουνά της Αρκαδίας.

Λάβετε μέρος στο νέο διαγωνισμό που γίνετε μέσω της σελίδας του clickatlife.gr στο Facebook πατώντας εδώ και κερδίστε δυο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Villa Vager, στο Λεβίδι Αρκαδίας.

 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter

Από: Πάνος Παπαμικρόπουλος

 
 

επιστροφή