Travel Secrets

Το Elounda Gulf Villas & Suites εγκαινιάζει το PRIVATE BEACH CLUB

Το Elounda Gulf Villas & Suites εγκαινιάζει το PRIVATE BEACH CLUB

Οι επισκέπτες του Elounda Gulf Villas & Suites από τον Απρίλιο 2014 θα έχουν την δυνατότητα να χαλαρώσουν, να κολυμπήσουν και να κάνουν ηλιοθεραπεία στην ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου, PRIVATE BEACH CLUB. Εξοπλισμένη με ξαπλώστρες, πολυτελείς ομπρέλες και βελούδινες πετσέτες, το PRIVATE BEACH CLUB σας παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να περάσετε μια χαλαρωτική μέρα.

Το προσεγμένο service σας προσφέρει δροσιστικά cocktails, ποτά και φρέσκα φρούτα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Σε λιγότερο από 5' μπορείτε να είστε στο PRIVATE BEACH CLUB με το αυτοκίνητό σας από το Elounda Gulf Villas & Suites, ενώ το ξενοδοχείο παρέχει καθημερινά υπηρεσία μεταφοράς από και προς την ιδιωτική παραλία. Θαλάσσια σπορ και άλλες υπηρεσίες προσφέρονται κατόπιν αιτήματος. Ιδιωτικές εκδηλώσεις, πάρτυ, γάμοι και αποκλειστικές γιορτές μπορούν να πραγματοποιηθούν στην ιδιωτική παραλία, επίσης κατόπιν αιτήματος.

Η είσοδος στην ιδιωτική παραλία επιτρέπεται μόνο στους επισκέπτες του ξενοδοχείου, συνεπώς η απομόνωση και η απόλυτη ηρεμία είναι εγγυημένες.


Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter

Από: Πάνος Παπαμικρόπουλος

 
 

επιστροφή