Travel Secrets

Κερδίστε ένα τριήμερο στα πανέμορφα Ζαγοροχώρια

Κερδίστε ένα τριήμερο στα πανέμορφα Ζαγοροχώρια

Αρμονία είναι το συνθηματικό το οποίο θα πρέπει να ψιθυρίσετε για να μπείτε στην πέτρινη γειτονιά του Kipi Suites. Και είναι γειτονιά γιατί αποτελείται από αρκετά κτίρια. Με κέντρο τα δύο αναπαλαιωμένα κτίρια του 1848, προστέθηκαν τρία καινούρια κτίρια που όλα όμως είναι πέτρινα και υπακούουν στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική των Ζαγοροχωρίων. Τοποθετημένη στην ανατολική άκρη του χωριού, η γειτονιά του Kipi Suites περιβάλλεται από πέτρινα ζαγορίσια σπίτια και βελανιδιές.

Ο Αλέξανδρος Καλλαντζής, εμπνευστής και ιδιοκτήτης του Kipi Suites, έχει διάφορες αδυναμίες και αυτή η προσωπική του φροντίδα για να περάσετε καλά, είναι που κάνει το Kipi Suites, έναν από τους αγαπημένους μας ξενώνες. Μόλις ξυπνήσετε το πρωί, η κυρία Μαρία θα σας περιμένει για πρωινό, έχοντας ετοιμάσει από νωρίς όλα τα καλά του κόσμου: ντόπια τυριά από μικροπαραγωγούς, γιαούρτι και ψωμί που φτιάχνεται στον ξενώνα, χειροποίητες μαρμελάδες και φρέσκα γλυκά και πίτες, επίσης χειροποίητα, που κάθε μέρα αλλάζουν. Ακόμα και τα κρουασανάκια είναι χειροποίητα, ενώ η πάστα φλόρα και η σπανακόπιτα θα σας τονώσουν, δίνοντας σας δύναμη για να συνεχίσετε την ημέρα και να εξερευνήσετε τα Ζαγοροχώρια.

Μπείτε στην κλήρωση που γίνεται μέχρι τις 29 Ιανουαρίου και κερδίστε ένα τριήμερο - δυο διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο - στο ξενοδοχείο Kipi Suites, στα πανέμορφα Ζαγοροχώρια.

Μπείτε στο Facebook, κάνετε like στην σελίδα του ξενοδοχείου: facebook.com/Kipisuites και συμπληρώστε στα αντίστοιχα πεδία το e-mail σας και το ονοματεπώνυμο σας.

 

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 31 Ιανουαρίου και ο νικητής του διαγωνισμού θα ανακοινωθεί από την σελίδα του ξενοδοχείου στο Facebook και θα ενημερωθεί μέσω e-mail.

 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter

Από: Πάνος Παπαμικρόπουλος

 
 

επιστροφή