Travel Secrets

Ο διαγωνισμός Stay in Love με δώρο ρομαντικά 3μερα συνεχίζεται…

Ο διαγωνισμός Stay in Love με δώρο ρομαντικά 3μερα συνεχίζεται…

Η Trésor Hotels & Resorts, που αποτελεί μια συλλογή προσεκτικά επιλεγμένων boutique ξενοδοχείων σε όλους τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς της χώρας, σε συνεργασία με τo clickatlife.gr σας προσφέρει, μέσα από μια σειρά διαγωνισμών, διαμονή σε boutique ξενοδοχεία με αφορμή την γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου που πλησιάζει.

Αυτή τη φορά ο διαγωνισμός αφορά το ξενοδοχείο Monopatia Resort, στα Ζαγοροχώρια.

 

Το Monopatia Resort & Restaurant είναι στην ουσία μια γειτονιά στο κέντρο του χωριού. Μια γειτονιά που θυμίζει τα παλιά και ταυτόχρονα βιώνεται μέσα από την περηφάνια για τα νέα. Είναι το αποτέλεσμα ενός ιδιαίτερου ονείρου και σχεδίου: παλιά αρχοντικά του 19ου αιώνα, αχυρώνες και παράσπιτα αναστηλώθηκαν με σεβασμό στο παρελθόν και την αρχιτεκτονική τους και έγιναν η βάση ενός  resort, το οποίο είναι πολυτελές αλλά με τόση διακριτικότητα, όση διαθέτει και το αρχιτεκτονικό τοπίο των Ζαγοροχωρίων. Δώδεκα κτίρια διαφορετικής χρονικής προέλευσης, διαφορετικής αρχικής χρήσης, διαφορετικού μεγέθους και κατασκευαστικού συστήματος όχι μόνο αναστηλώθηκαν αλλά διατηρήθηκαν και αναβίωσαν και μαζί με αυτά και η έννοια της γειτονιάς, γιατί δόθηκε ιδιαίτερη φροντίδα και στους περιβάλλοντες δημόσιους χώρους, όπως πλατείες, πεζούλια και καλντερίμια.

Το Monopatia Resort στα Άνω Πεδινά είναι η ιδανική βάση για να εξερευνήσετε τα 46 χωριά του Ζαγορίου. Η προνομιακή του θέση στο Κεντρικό Ζαγόρι σας επιτρέπει να έχετε σε κοντινή απόσταση όλα τα ενδιαφέροντα χωριά αλλά και τις τοποθεσίες φυσικού κάλλους. Το Μικρό και Μεγάλο Πάπιγκο, το Μονοδένδρι, οι Κήποι είναι μερικά μόνο από τα χωριά που αξίζει να επισκεφθείτε. Φυσικά να δείτε από ψηλά τη χαράδρα του Βίκου, να διασχίσετε τα τοξωτά γεφύρια της Ηπείρου και για τους πιο τολμηρούς να κάνετε πεζοπορία μέχρι τις Δρακολίμνες ή rafting στον ποταμό Βοϊδομάτη.

 

Λάβετε μέρος στον δεύτερο διαγωνισμό που γίνετε μέσω της σελίδας του clickatlife.gr στο Facebook, πατώντας εδώ και κερδίστε δυο διανυκτερεύσεις στο Monopatia Resort, στα Ζαγοροχώρια.

 

Θα ακολουθήσουν και άλλες εκπλήξεις, γι’ αυτό… stay tuned!

 

 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter

Από: Πάνος Παπαμικρόπουλος

 
 

επιστροφή