Travel Secrets

Mεγάλος Διαγωνισμός Stay in Love με δώρο ρομαντικά 3μερα!

Mεγάλος Διαγωνισμός Stay in Love με δώρο ρομαντικά 3μερα!

Η Trésor Hotels & Resorts, που αποτελεί μια συλλογή προσεκτικά επιλεγμένων boutique ξενοδοχείων σε όλους τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς της χώρας, σε συνεργασία με τo clickatlife.gr σας προσφέρει, μέσα από μια σειρά διαγωνισμών, διαμονή σε boutique ξενοδοχεία για την γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου που πλησιάζει.

Ο πρώτος διαγωνισμός αφορά το Αρχοντικό Καλτεζιώτη, έναν ξενώνα που βρίσκεται στο χωρίο Κάψια της ορεινής Αρκαδίας και θα τον αισθανθείτε αμέσως σαν σπίτι σας και τους ιδιοκτήτες ως φίλους, τους οποίους ήρθατε να επισκεφθείτε. Στη μικρή πολιτεία του Αρχοντικού Καλτεζιώτη, η φιλοξενία και η περιποίηση δεν περιορίζονται στα δωμάτια. Ακουμπισμένοι στις καφέ δερμάτινες πολυθρόνες μετά από μια επίσκεψη στην Αρχαία Μαντίνεια ή στο Χιονοδρομικό Κέντρο, θα ξεκουραστείτε πίνοντας εκλεκτό κρασί από το κελάρι του  εστιατορίου μέχρι να σιγοψηθεί το αρνάκι  στη γάστρα στον ξυλόφουρνο, ο οποίος επίσης χρονολογείται από το 1860. Μικροκτηνότροφοι και μικροί παραγωγοί από το χωριό είναι οι κύριοι προμηθευτές του αρχοντικού Καλτεζιώτη.

 

Λάβετε μέρος στον πρώτο διαγωνισμό που γίνετε μέσω της σελίδας του clickatlife.gr στο Facebook, πατώντας εδώ και κερδίστε δυο διανυκτερεύσεις στο Αρχοντικό Καλτεζιώτη, στην ορεινή Αρκαδία.

Οι επόμενοι διαγωνισμοί που θα ακολουθήσουν, θα σας χαρίσουν διανυκτερεύσεις στο Monopatia Mountain Resort στα Ζαγοροχώρια και στο ξενοδοχείο Villa Vager στο Λεβίδι Αρκαδίας.

 

Θα ακολουθήσουν και άλλες εκπλήξεις, γι’ αυτό… stay tuned!


Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter

Από: Πάνος Παπαμικρόπουλος

 
 

επιστροφή