Travel Secrets

Κερδίστε ένα τριήμερο στο Villa Vager στην Ορεινή Αρκαδία

Κερδίστε ένα τριήμερο στο Villa Vager στην Ορεινή Αρκαδία

Η Trésor Hotels & Resorts βρήκε για εσάς το ιδανικό δώρο για να προσφέρετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα τα φετινά Χριστούγεννα.

Η πρώτη αλυσίδα ανεξάρτητων boutique ξενοδοχείων, σε συνεργασία με τον Λάμψη 92.3 σας χαρίζουν ένα υπέροχο σαββατοκύριακο στο ξενοδοχείο Villa Vager, στο Λεβίδι Αρκαδίας.

Η ιστορία του ξενοδοχείου Villa Vager είναι από αυτές τις λίγες πολύτιμες ιστορίες που αξίζει να ειπώνονται και να διαδίδονται. Η Μαρίνα και ο Νικόλας Βάγγερ άφησαν τη ζωή τους στην πολύβουη πόλη και αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα μεγάλο αρχοντικό στο Λεβίδι Αρκαδίας. Το αρχοντικό είναι χτισμένο στον υψηλότερο λόφο του χωριού ενώ βρίσκεται εκεί από το 1843 και η αναστήλωση έγινε με μεγάλη προσοχή και σεβασμό στην αρχιτεκτονική του.

Η κάθε λεπτομέρεια σε κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου Villa Vager αλλά και στους κοινόχρηστους χώρους έχει προσεχθεί: τα ταβάνια είναι στολισμένα με δοκάρια από καστανιές του Αγίου Όρους, τα σπάνια αντικείμενα και οι αντίκες προέρχονται από τα ταξίδια των ιδιοκτητών, περίτεχνα οικογενειακά κειμήλια στολίζουν τους εσωτερικούς χώρους, ενώ και τα στρώματα και τα υφάσματα είναι διαλεγμένα με κριτήριο την ποιότητα και την αισθητική τους.

 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, κάντε κλικ εδώ.

Από: Πάνος Παπαμικρόπουλος

 
 

επιστροφή